Lej prof laserlys til fest

Lej laserlys til fest og hold den fedeste fest natten lang!

Lejepris: 395kr

Pris er for hele weekenden

Pakken indeholder:

SE LYSEFFEKTEN HER:

Beskrivelse:

Lej en prof laserlyseffekt til at pifte dansegulvet ekstra op, med en masse mønstre og farver i bevægelse med musikken. Vi anbefaler du lejer en røgmaskine med, for at få ekstra meget ud af laser effekten.

 

Laserlys giver en fed effekt

Med denne lille laser lyseffekt, er du sikret en fed effekt på dansegulvet og rundt i festlokalet. Når du lejer vores laserlys er du sikret et pænt lysshow hvor dansegulvet bliver oplyst med blå, røde, grønne, lilla og gule striber. I laserlyseffekten er der inbyggede programmer. Når du lejer effekten lyser den i takt med musikkens rytmer.

Teknisk info på laser:

Forbrug på laser lyseffekt: 50 watt.
Lyser i grøn, gul, blå, rød og lilla laser farve.
Kan lyse efter musikken eller lyse et automatisk program.
Vægt: 1,5kg.
Dimensioner: Længde: 18cm, bredde: 19,2cm, højde: 9cm.

Mere end blot en laser

Laserlyseffekten har et stort output og spreder sig rigtig godt rundt på dansegulvet og festlokalet. Festlyset skaber flotte mønstre i forskellige former, som kommer til sin ret ved hjælp af en røgmaskine.

I forhold til vores almindelig laserlyseffekt, skaber vores prof laser en animation, som giver et super fedt look i samarbejde med en røgmaskine.

 

Få endnu mere ud af den lejede lyseffekt

Når du lejer led lasereffekten, får du et fedt lys rundt på alle vægge, lofte og gulv i lokalet du afholder din fest i. Men ved hjælp af en røgmaskine, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, fremfor kun rundt i lokalet. En røgmaskine kan lejes her, så du er sikret en endnu federe effekt til festen.

 

Flot lysshow uden besvær

Hvis du ønsker en laser effekt som spreder sig rundt i lokalet og giver et godt supplement til andet festlys, så er denne laser det hele rigtige valg at leje. Med sine røde og grønne striber, er du sikret et pænt lysshow som opfylder de fleste krav. Lyseffekten egner sig til mindre, mellemstore og store fester, skal du holde større fester, med flere effekter? Så skal du kigge på vores lyspakker.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt

Hvis du ønsker at leje an alsidig laser lyseffekt, så er denne effekt det helt rigtige valg, med de rigtige farver som man kender en laser for.

Du er sikret en nem, men effektiv lyseffekt når du lejer laser lyseffekten til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere effekten og du ingen teknisk viden behøves.

Effekten spreder sig utrolig bredt og kan bruges til store festlokaler, uden at du går på kompromis med lysshowet!

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver, såsom: blå, lilla, rød, grøn og gul.
Nem håndtering – plug & play!

 

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Anbefalede tilvalg

Levering & afhentning (inkl. ind/udbæring)

Opsætning & nedtagning af laseren

Har du overvejet nedenstående til festen?