Stor lysbar til dansegulvet

Et flot lysshow, som oplyser selv større lokaler i smukke effekter

Lejepris: 600kr

Pris er for hele weekenden

Pakken indeholder:

SE LYSBAREN TIL DANSEGULVET HER

Beskrivelse:

Lej en stor lysbar med led effekt, laser effekt og farveskift

Med denne lysbar er du sikret et smukt lysshow til dansegulvet og festlokalet, som ikke bliver for meget.

 

Stor lysbar til alle arrangementer

Hvis du ønsker at omdanne det ellers kedelige parketgulv, om til en stjernehimmel i et vælg af farver, så er denne store lysbar lige noget for dig.

Uanset hvilket slags arrangement du skal afholde, er du sikret et smukt lysshow.

Med nem opsætning, hvor der blot skal tilsluttes strøm. har du en lysbar som oplyser dit lokale med smukke farver, i takt med musikken spiller.


Ikke blot én simpel effekt

Med denne lysbar er du sikret et lysshow som ikke er ensformigt men med et vælg af farver og effekter, du får altså mere for mindre. Vores lysbar giver både led lys, laser lys med smukke effekter såsom stjerner og hjerter og sidst men ikke mindst oplyser den samtidig festlokalet i smukke ensformige farver, så dig og dine gæster er klar til at danse natten lang.


Få endnu mere ud af den lejede lysbar

Når du lejer multi lyseffekten, får du et fedt lys rundt på alle vægge, lofte og gulv i lokalet du afholder din fest i. Men ved hjælp af en røgmaskine, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, fremfor kun rundt i lokalet. En røgmaskine kan lejes her, så du er sikret en endnu flere effekt til festen.


Flere effekter for færre penge

Når du lejer en stor lysbar til dansegulvet hos os, er du sikret at du ikke får en ensformig lysbar, men derimod en lysbar med mange flotte effekter til dansegulvet. Med denne store lysbar, får du hele 3 forskellige effekter fra de to lyseffekter som medfølger på baren.

På denne måde er du sikret maksimal diskolys og effekter til din fest, til en lav pris, uden at gå på kompromis.


Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.


Kort og godt

Du er sikret en nem, men effektiv lyseffekt når du lejer lysbaren til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere effekten og du ingen teknisk viden behøves.

Effekten spreder sig utrolig bredt og kan bruges til store festlokaler, uden at du går på kompromis med lysshowet!

Effekterne kører i takt med musikken (musikstyret), i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Anbefalede pakke tilvalg

Levering & afhentning (inkl. ind/udbæring)

Opsætning & nedtagning af lyspakken

Har du overvejet nedenstående til festen?