Festpakke 0-30 personer

Med denne festpakke er du helt klar til at invitere til en mindre fest med lækker lyd og lys.

Pris

895 kr. (Pris for hele weekenden)

Få et sneak peak på pakken

Beskrivelse:

Lej festhøjtalere & festlys i form af en festpakke, som indeholder et velspillende lydanlæg og kvalitets lyseffekter så der er god lyd og lys til dansegulvet.

 

Velspillende lydanlæg til festen

Når du lejer en festpakke sørger vi for at du får et sæt velspillende højtalere med, som matcher det antal gæster i bliver din festen. Du kommer ikke til at mange god lyd til festen, når du lejer en festpakke fra os.

Hvis du er træt af kabler fra lydanlægget til din telefon, kan du spare dette væk og leje vores bluetooth modtager, som tilsluttes festhøjtalerne. Så er du sikret trådløs lyd, natten lang.

 

Nem håndtering og brugervenlighed

Når du lejer en festpakke med både et festhøjtalere og festlys, behøver du ingen teknisk viden for at håndtere det lejede festudstyr. Højtalerne tilsluttes blot strøm og telefonen og ligeså tilsluttes festlyset blot strøm.

Herudover medfølger der opsætningsguides når du lejer festudstyr hos os, så du ikke skal være bekymret om hvorvidt du kan håndtere udstyret eller ej, inden festen.

 

Få endnu mere ud af den lejede festpakke

Når du lejer festpakken medfølger der 2 festhøjtalere og 2 festlys. Hvis du ønsker endnu mere lyd, kan du tilføje en subwoofer, så du får endnu mere fyldig og potent lyd. Herudover hvis du ønsker at få det maksimale ud af dine lejede lyseffekter, så kan en røgmaskine kan lejes her, så du er sikret at du kan se lyseffekterne rundt i luften, frem for på kun på væggene.

 

Lej festhøjtalere og festlys til  den lille fest

Står du og skal holde en mindre fest eller komsammen og ønsker en lille pakke med festlys og lydanlæg, uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er denne pakke det perfekte valg at leje. Pakken fylder ikke ret meget men giver nok lyd og lys til en lille fest.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om festpakke 0-30 personer

Med denne festpakke er du sikret en sæt kvalitets højtalere som spiller højt nok til at dig og dine gæster kan feste natten lang, uden at skulle tænke på at skrue højere op. Du får også 2 lyseffekter som har en god spredning og oplyser selv større lokaler, så du får et flot lysshow natten lang.

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

 

Pakken indeholder:

Dimensioner:

  • 12″ basenhed
  • 300w bas
  • 100w diskant
  • Dimensioner: 60 * 41,5 * 39 cm

Kan afspilles med blandt andet:

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?