Festpakke op til 100 personer

Stor festpakke, som fremstår flot til dit festlige arrangement.

Lejepris: 1595kr

Pris er for hele weekenden

Pakken indeholder:

Se & oplev pakken her:

Beskrivelse:

  • Pakken er kompakt og kan transporteres i almindelig størrelse bil
  • Henter du selv, medfølger der opsætningsguides og vejledning
  • Højtalerne og lyseffekterne er let-vægt og alle kan løfte dem
  • Ingen teknisk viden behøves

Kort og godt om festpakke op til 100 personer

Lej en festpakke til en stor fest, som sørger for at dig og dine gæster får høj og god lyd fra lydanlægget og et flot lysshow i selv større lokaler, med op til 100 gæster

Festpakken er til dig som skal holde en større fest og ikke ønsker at gå på kompromis med hverken lysshowet eller lydniveauet.

Derfor medfølger alt det nødvendige i denne festpakke, om du holder en ungdomsfest, firmafest, konfirmation, bryllup, eller et helt andet arrangement, hvor du ønsker god lyd fra et velspillende højtaleranlæg og fedt lysshow fra festlys.

Både højtalerne og festlyset kan være i enhver almindelig stationcar eller lidt større bil, så du behøver ikke bekymre dig om du selv har mulighed for, at hente festpakken så du kan holde fest.

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

 

Velspillende lydanlæg til din fest

Med festpakken op til personer, er du sikret god og høj lyd med god bass uanset hvilket slags arrangement du skal afholde. Herudover sørger de 2 højtalere for at du får rigeligt med lyd ud, selv i større festlokaler og forsamlingshuse.

Med den gode kombination af en subwoofer som leverer bassen og 2 højtalere som leverer de høje og klare lyde / toner, er du sikret et velspillende lydanlæg som ikke går på kompromis med lydkvaliteten.

Hvis du er træt af kabler fra lydanlægget til din telefon, kan du spare dette væk og leje vores bluetooth modtager, som tilsluttes festhøjtalerne. Så er du sikret trådløs lyd, natten lang.

 

Nem håndtering og brugervenlighed

Når du lejer en festpakke med både et lydanlæg og festlys, behøver du ingen teknisk viden for at håndtere det lejede festudstyr. Højtalerne tilsluttes blot strøm og telefonen og ligeså tilsluttes festlyset blot strøm.

Herudover medfølger der opsætningsguides når du lejer festudstyr hos os, så du ikke skal være bekymret om hvorvidt du kan håndtere udstyret eller ej, inden festen.

 

Få endnu mere ud af den lejede festpakke

Når du lejer festpakke op til 100 personer medfølger der 2 festhøjtaler, 1 subwooer, 4 festlys og 1 lille røgmaskine. Hvis du ønsker at få endnu mere røg i lokalet til dine lejede lyseffekter, så kan en stor røgmaskine lejes her, så du er sikret at du kan se lyseffekterne rundt i luften, frem for på kun på væggene.

 

Stor fest betyder god lyd og lys

Når du skal afholde en større fest med op til 100 personer, er det vigtigt at have et lydanlæg som kan spille op til dans og kan spille ligepræcis den musik dig og dine gæster ønsker, uden at det bliver dårlig lyd og uden at i behøver at tænke på om det er for lavt lydniveau.

Vi har med denne pakke sørget for at i ikke kommer til at mange høj lyd og fedt diskolys. Skab et smukt lysshow med den medfulgte lyspakke, selv i større festlokaler og forsamlingshuse, vil lyspakken oplyse dansegulvet og lokalet, så i får den fedeste stemning til festen.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret billigt men professionelt, samt vi hjælper dig med ind/udbæring af festudstyret, hvis du selv står for op og nedtagning.

Dimensioner:

  • Højtalere:
  • 8″ eller 12″ basenhed
  • Subwoofer:
  • 400w rms
  • 12″ eller 15″ basenhed

Kan afspilles med blandt andet:

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Anbefalede pakke tilvalg

Levering & afhentning (inkl. ind/udbæring)

Opsætning & nedtagning af festpakken

Har du overvejet nedenstående til festen?