Skal festen have et tema?

Så er vi klar til at hjælpe dig

Vi hjælper meget gerne med jeres temafest, uanset hvilket fest tema i måtte have:

Halloween

skal festen have et spooky look, samt det sidste touch udover udklædningen? Vi kan hjælpe med alt fra lavtliggende røg til lyden af tordenvejr over højtalerne.

Se mere

Julefrokost

Ingen højtid uden jul. Om det er den lækre belysning til jeres julefrokost, eller Djén som spiller det gode nummer, så alle får lyst til at danse, så klare vi også den

Se mere

Firmafest

At planlægge firmafest kan være en stor og uoverskuelig opgave. Lad os hjælpe med alt fra borde, stole, lyd & lys. Til flotte belysnings løsninger og andre sjove festartikler.

Se mere

Bryllup

Den store dag kan ikke gøres om. Derfor ved vi også hvor meget betydning den har. Lad os hjælpe jer, med at skabe rammerne om den perfekte dag. Med udstyr til jeres smukke bryllup.

Se mere

Havefest

Skab rammerne omkring den fedeste fest, i vante omgivelser. Intet slåt en rigtig havefest og vi har festudstyret til det. Alt fra lyd & til til sjove festartikler.

Se mere

Sommerfest

Sommerfest betyder god stemning i godt vejr. Vi har festudlejningen som skal til, for at danne de helt rigtige rammer. Om det er firma sommerfest eller privat.

Se mere

Her viser vi det mest lejede udstyr til temafest. Vi har et bredt udvalg og tilbyder meget udstyr til alle typer af arrangementer. Skriv endelig på det du ikke ser på hjemmesiden.

Temafest skaber en anden stemning

Temafest er bare med til at skabe en god stemning, det at holde fest med tema giver bare en anden stemning. Det skal være sjovt at planlægge og eksekvere temafester. Derfor står vi klar med et stort udlejningssortiment af festudstyr til alle typer af events.

Temafester har ingen grænser

Temafester er efter ens egen fantasi, derfor er der ingen begrænsninger for hvad der kan kaldes for en fest med tema og ikke. Vi har blot lavet nogle overordnet temasider som kunne være relevant for dig og dit arrangement. Vi tilbyder blandt andet hjælp til fest med tema, til sidde slags temafester. Julefrokost, havefest, bryllup, vielser, firmafest og meget andet.

Fest med tema kræver god planlægning

Fest med tema, kræver bare ekstra planlægning. Derfor kan du heller ikke regne med at der er styr på alt, det er her vi kommer ind. Vi hjælper gerne med en løsning fra A-Z med vores udlejningskoncept. Udover vi udlejer pakkeløsninger, hjælper vi naturligvis også med sparring.

Hvad kan vi tilbyde til din temafest?

Det der gør os anderledes i forhold til andre festudlejere, er vores sortiment. Vi samarbejder med mange andre festudlejere, så vi kan hjælpe med en del. Men vi fokuserer som udgangspunkt med på det vi selv tilbyder her på vores side. Vi kan hjælpe med højtalere, festlys og festartikler til temafester på Sjælland.

Hvorfor vælge os til fest med tema?

Det kan være svært at overbevise dig om hvorfor du skal vælge os til fest med tema, da der er så mange andre løsninger og udlejere. Men vi mener at vi går den ekstra mil for vores kunder. Derfor tilbyder vi også sparring på mail eller telefon. Selvom vores hjemmeside Lydtildinfest.dk er en wepshop, kan du nemt indhente tilbud og skrive med os. Det kan nemlig være svært at danne et overblik, udfra et billede af en pakke.

En af de festudlejere vi samarbejder med: Eventogfest