Kategori:

UV LYS

245,00 kr.

Lej uv lys hvis du ønsker at oplyse det hvide tøj i lokalet, super fed effekt til festen.

– Der medfølger opsætningsguide og vejledning
– Lyset er kompakt og kan være i alle biler
– Ingen teknisk viden behøves

Uv lys info:
– Tilslut strøm og uv lyset passer sig selv
– Kan trækkes af almindelig stikkontakt
– Inkl. strømkabel
– Inkl. lysstativ

Lej det populære uv lys til din fest og få en stemning af natklub til dit arrangement. Effekten oplyser det hvide i lokalet og du er sikret en super fed og anderledes effekt til festen.

 

Stor effekt med uv lyseffekten

Lej uv lys. Skal der være mere gang i din fest? Så lej en uv lyseffekt og skab en ekstra fed effekt til aftenen. Med uv effektens ultraviolette skær er du sikret en ekstra fed effekt, som giver et fedt look i hele lokalet.

 

Teknisk info på uv lys:

Forbrug på Uv lyseffekt: 30 watt.
Oplyser hvide overflader og tøj.
Lyser konstant, når lyset er tilsluttet strøm.
Vægt: 1,4kg pr. lyseffekt
Dimensioner: Længde: 50cm, bredde: 6cm, højde: 11,5cm.

 

Uv lyset kan bruges til alle fester

Oftest når der bliver lejet uv lys, er det til ungdomsfester, gymnasiefester, til vilde fester i større forsamlingshuse, diskoteker, mm. Men det er kun fantasien som sætter grænser for hvad uv lyseffekten kan bruges til.

 

Tag det hvide tøj på og oplev effekten

Hele grunden til at uv lyset er så populært er grundet dens effekt. Det ultraviolette skær gør nemlig at alt hvidt bliver oplyst og giver et rigtig fedt genskær fra det hvide tøj og hvide overflader. Denne effekt er særligt populær til ungdomsfester og temafester hvor denne effekt ønskes for at skabe en endnu federe festlig stemning.

 

Populær effekt til fest

Lej uv lys. Uv lyseffekten giver en unik effekt som du ikke får fra en almindelig lyseffekt. Derfor er den meget populær til forskellige typer fester. Især til ravefester hvor der i forvejen bruges uv makeup og uv maling på hvidt tøj, er denne effekt genial.

Lyseffekten egner sig til mindre, mellemstore og store fester, skal du holde større fester andre lyseffekter end kun uv lyser? Så skal du kigge på vores lyspakker.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris på Sjælland. Vi opsætter og nedtager også hvis du ønsker dette, til en lav pris.

 

Kort og godt om uv lyset

Hvis du ønsker en unik effekt til festen, så skal du leje uv lyset. Særligt hvis du skal holde ungdomsfest eller rave fest.

Du er sikret en nem, men effektiv lyseffekt når du lejer uv lyset til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere effekten og du ingen teknisk viden behøves.

Effekten spreder sig utrolig bredt og kan bruges til store festlokaler, uden at du går på kompromis med lysshowet!

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.