SOUNDBOKS FESTPAKKE 1

895,00 kr.

Lej en festpakke med soundboks & lys til dit festlige arrangement og få en god fest!

– Der medfølger altid opsætningsguide og vejledning
– Tilslut strøm & lyseffekterne lyser efter musikken
– Pakken kan være i almindelig personbil
– Ingen teknisk viden kræves

Pakken indeholder:

1 x Soundboks | 1x batteri
1x oplader | 2 x Led lyseffekt 
| 1x Lysstativ
1 x Højtalerstativ
| Div. kabler til tilslutning

Info & anbefaling:

– 5 timers spilletid ved fuld lydstyrke
– 40 timers spilletid ved halv styrke
– Vi anbefaler altid ekstra batteri

  • Har du husket ekstra batteri & stikdåse?

    Tilvælg nemt ekstra tilbehør:

Kort og godt om soundboks festpakke 1

Lej soundboks & festlys i form af en festpakke, som indeholder en velspillende batteridrevet højtaler. Og kvalitets lyseffekter så der er god lyd og lys til dansegulvet, med op til 50 gæster.

Med denne festpakke er du sikret en kvalitets højtaler som spiller højt nok. Til at dig og dine gæster kan feste natten lang, uden at skulle tænke på at skrue højere op. Du får også 2 lyseffekter som har en god spredning og oplyser selv større lokaler, så du får et flot lysshow natten lang.

Både soundboksen og festlyset kan være i enhver almindelig størrelse bil, så du behøver ikke bekymre dig om du selv har mulighed for, at hente festpakken så du kan holde fest.

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

 

Velspillende lydanlæg til festen

Når du lejer en soundboks festpakke 1 sørger vi for at du får en velspillende batteridrevet højtaler med, som matcher det antal gæster i bliver din festen. Du kommer ikke til at mange god lyd til festen, når du lejer en festpakke fra os.

Det fede ved en soundboks er at den er trådløs via bluetooth, man kan tilslutte kabel til den og sidst men ikke mindst den er batteridrevet og vandresistent 

 

Nem håndtering og brugervenlighed

Når du lejer en soundboks festpakke 1 med både en kvalitets højtaler og festlys. Behøver du ingen teknisk viden for at håndtere det lejede festudstyr. soundboksen tilsluttes blot et batteri og telefonen.
Herefter tilsluttes festlyset blot strøm.

Herudover medfølger der opsætningsguides når du lejer festudstyr hos os, så du ikke skal være bekymret om hvorvidt du kan håndtere udstyret eller ej, inden festen.

 

Få endnu mere ud af den lejede soundboks festpakke

Når du lejer festpakken medfølger der en batteridrevet højtaler og 2 festlys. Hvis du ønsker endnu mere lyd, kan du tilføje endnu en soundboks eller du kan leje vores større pakke. Så du får endnu mere fyldig og potent lyd. For at få det maksimale ud af den lejede festpakke, anbefaler vi at du til lejer en røgmaskine, til at give lyset ekstra liv. Med en røgmaskine kan du se lys strålerne i luften og ikke kun på vægge og gulve.

 

Lej højtaler og festlys til den lille fest

Står du og skal holde en mindre fest eller komsammen og ønsker en lille pakke med festlys og lydanlæg, uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er denne pakke det perfekte valg at leje. Pakken fylder ikke ret meget men giver nok lyd og lys til en lille fest.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret billigt men professionelt, samt vi hjælper dig med ind/udbæring af festudstyret, hvis du selv står for op og nedtagning.

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.