Kategori:

Lysstativ

95,00 kr.

Lej lysstativet til vores snemaskine, dine egne lyseffekter eller andet festligt.

Lysstativ info:
– Der medfølger altid opsætningsguide og vejledning
– Effekter sættes fast med bolt & møtrik
– Justerbar højde 1.05 – 2.50m
– Kan løfte op til 10kg
– Egenvægt 4kg

Få mest muligt ud af lyseffekterne

Mangler du et lysstativ, til at få det maksimale ud af dine lyseffekter til festen?
Så har vi forskellige kvalitets stativer, som kan løfte op i forskellige højder.
Vi sørger for at dine festlys kommer til sin ret!

Lej en lyspakke og få et med

Hvis du har dit eget festlys derhjemme, men blot mangler lysstativet til at få det op i luften, har vi det i vores udlejningsafdeling.
Men hvis du både mangler lys og stativ, så skal du blot leje en af vores lyspakker, hvor der som standart vil medfølge et lysstativ så du får det maksimale ud af de lejede lyseffekter.

Justerbar højde

Du bestemmer selv helt op til 2,50 meters højde, hvor højt du ønsker lysstativet skal være til festen. Så længe det kommer over hovedet på folk, vil du få mest muligt ud af dit festlys. Diskolys er lavet til at sprede sig på dansegulvet og derfor skal de også op at hænge, som minimum over den højeste person til festens, hoved.

Giver lyseffekter nyt liv

Når du placerer en lyseffekt, diskolys eller anden form for festlys på gulvet, vil du absolut ikke få det ud af det som du ønsker.
Ved at sætte dine effekter på et lysstativ og få det op i luften, gør at du får maksimal spredning af dit lys og giver endnu bedre belysning på dansegulvet.
Har du lejet et festlokale, forsamlingshus eller et festtelt hvor der er god størrelse på? Er et lysstativ et must have!

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret billigt men professionelt, samt vi hjælper dig med ind/udbæring af festudstyret, hvis du selv står for op og nedtagning.

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.