Isterninger (25Kg)

395,00 kr.

Få nedkølet dine drinks til dit arrangement, med isterninger.

– Termotønden er kompakt og kan være i alle biler
– Tønden er letvægt og alle kan løfte den

Køb af isterninger info:
– Termotønde holder is frossent i op til 24 timer +
– 25kg svarer cirka til 150 drinks
– Inkl. flamingo / termotønde
– Behold tønde efter brug

  • HAR DU HUSKET?

    SPAR PENGE & TILVÆLG

Isterninger og få kolde drinks til din fest

Køb isterninger. Der er ikke noget værre end halv lunkne drinks til festen, derfor skal du også købe isterninger til dig og dine gæster, så i har kolde drinks natten lang. Du får meget bedre drinks og du skal ikke sørge for at alt dit alkohol skal stå på køl i lang tid før festen.

 

Frosne isterninger i over et døgn

Når du køber isterninger hos os, skal du ikke være bange for om isterningerne holder sig kolde eller smelter. Du får nemlig en termotønde med som sørger for at isterningerne holder den samme frosne form i op til et døgn. Du kan derfor uden problemer købe isterninger dagen inden festen skal afholdes, så du i ro kan få planlagt de sidste detaljer.

 

Termotønde til isterninger

Termotønden som medfølger når du vil lave et køb isterninger hos os, medfølger gratis i prisen. Ved hjælp af vores termotønder, skal du ikke bekymre dig over om du har plads i fryseren eller om det er varmt i vejret – dine købte isterninger skal nok holde sig kolde til festen.

 

Afhent selv & spar penge eller få isterningerne leveret til din adresse

Køb isterninger hvis du ønsker isterninger til din fest eller dit arrangement, er du mere end velkommen til selv at afhente isterningerne på vores lager & på den måde spare penge eller få det leveret mod en merpris.

Uanset hvilken slags bil du kører i, kan du sagtens have isterningerne i termotønden med hjem, da den enten kan stå i bagagerummet eller på sædet.

 

Hvor mange isterninger?

En normal termotønde kan rumme op til 25kg isterninger. En fyldt isoleret termotønde med 25kg isterninger svarer til cirka 150 drinks, alt afhængig af hvor mange isterninger du ønsker i din drink. Hvis du er bekymret for om 25kg rækker til nok drinks, så køb en ekstra for en sikkerhedsskyld. Derfor køb isterninger hos os.

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.