Højtalerstativ

95,00 kr.

Lej højtalerstativer til at montere dine højtalere på

– Stabile fødder som sikrer solid placering i gulvet
– Låsemekanisme så stativet ikke falder sammen
– Nemme at folde ud og slå sammen
– Justerbar højde: 1.25 – 2m
– Maks belastning: 30kg

Få mest muligt ud af højtalerne

Mangler du et eller et sæt højtalerstativer, til at få det maksimale ud af dine højtalere til festen?
Så har vi forskellige kvalitets stativer, som kan løfte op i forskellige højder.
Vi sørger for at dit lydanlæg kommer til sin ret og spreder de sprøde toner udover dine gæster!

Lej en lydpakke og få et med

Hvis du har dit eget lydanlæg derhjemme, men blot mangler højtalerstativerne til at få det op i luften, har vi det i vores udlejningsafdeling.
Men hvis du både mangler lyd og stativ, så skal du blot leje en af vores lydpakker, hvor der som standart vil medfølge et sæt højtalerstativer så du får det maksimale ud af de lejede fest højtalere.

Justerbar højde

Du bestemmer selv helt op til 2 meters højde, hvor højt du ønsker stativerne skal være til festen. Så længe det kommer over hovedet på folk, vil du få mest muligt ud af din lyd fra højtalerne. højtalere er lavet til at sprede sig på dansegulvet samt i lokalet og derfor skal de også op i luften, som minimum over den højeste person til festens, hoved.

Giver højtalerne nyt liv & mere volumen

Når du placerer en højtaler, lydanlæg eller anden form for festhøjtaler på gulvet, vil du absolut ikke få det ud af det som du ønsker.
Ved at sætte dit anlæg på et stativ og få det op i luften, gør at du får maksimal spredning af lyden og giver endnu bedre lydniveau og kvalitet på dansegulvet.
Har du lejet et festlokale, forsamlingshus eller et festtelt hvor der er god størrelse på? Er et sæt højtalerstativer et must have!

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret billigt men professionelt, samt vi hjælper dig med ind/udbæring af festudstyret, hvis du selv står for op og nedtagning.

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.