Kategori:

FESTPAKKE OP TIL 150 PERSONER

1.995,00 kr.

Lej en festpakke, som sørger for at dig og dine gæster får høj og god lyd fra lydanlægget og et flot lysshow.

– Der medfølger altid opsætningsguide og vejledning
Tilslut strøm & lyseffekterne lyser efter musikken
– Kan trækkes af almindelig stikkontakt
– Kræver større bil ved transport
– Ingen teknisk viden behøves

Pakken indeholder:
2 x Højtaler | 2 x Subwoofer | 4 x Led lyseffekt
2 x Laser lyseffekt | 1 x Lille røgmaskine | 2 x lysstativ
2 x Højtalerstativ
| Div. kabler til tilslutning

Kort og godt om festpakke op til 150 personer

Festpakken er til dig som skal holde en stor fest og ikke ønsker at gå på kompromis med hverken lysshowet eller lydniveauet. Derfor medfølger alt det nødvendige i denne festpakke, om du holder en ungdomsfest, firmafest, konfirmation, bryllup, eller et helt andet arrangement, hvor du ønsker god lyd fra et velspillende højtaleranlæg og fedt lysshow fra festlys.

Både højtalerne og festlyset fylder en del, så det kræver en større bil eller lille varebil hvis du selv ønsker at hente festpakken.

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

Lydanlæg som spiller selv store lokaler op

Med festpakke op til 150 personer er du sikret et lydanlæg som giver dig rigeligt med bass til musikken. Selv i større festlokaler og forsamlingshuse kommer dig og dine gæster ikke til at mange lydniveau.

Med den gode kombination af 2 subwoofer som leverer bassen og 2 festhøjtalere som leverer de høje og klare lyde / toner, er du sikret et velspillende lydanlæg som ikke går på kompromis med lydkvaliteten og som giver dig rigeligt med lydniveau uanset musikgenre.

Hvis du er træt af kabler fra lydanlægget til din telefon, kan du spare dette væk og leje vores bluetooth modtager, som tilsluttes festhøjtalerne. Så er du sikret trådløs lyd, natten lang.

Nem håndtering og brugervenlighed

Når du lejer en festpakke med både et lydanlæg og festlys, behøver du ingen teknisk viden for at håndtere det lejede festudstyr. Højtalerne tilsluttes blot strøm og telefonen og ligeså tilsluttes festlyset blot strøm.

Herudover medfølger der opsætningsguides når du lejer festudstyr hos os, så du ikke skal være bekymret om hvorvidt du kan håndtere udstyret eller ej, inden festen.

Få endnu mere ud af den lejede festpakke

Der kan altid blive tilføjet mere festudstyr til festen og alt afhængig af hvilket slags arrangement du afholder, er det også begrænset hvad du mere skal leje. Hvis du i forvejen ønsker at afholde en stor fest med op til 150 mennesker, til f.eks. en ungdomsfest, er det oplagt at tilføje vores uv lys til festen, som kan lejes her.

Herudover kan vores prof laserlyseffekter også tillejes, som et alternativ til de medfulgte. De kan lejes her.

Stor fest betyder høj lyd og fedt lysshow

Det vigtigste ved en fest er godt humør, god lyd og festligt lys. Derfor er denne pakke perfekt, da den har god lyd og lys, og meget mere til. Afhold en stor fest med festpakke til 150 personer, som vil sørge for at dig og dine gæster får rigeligt med lydniveau selv i større lokaler og et kraftigt lysshow som oplyser dansegulvet og ikke mindst resten af det store festlokale.

Vi har med denne pakke sørget for at i ikke kommer til at mange høj lyd og fedt diskolys. Skab et smukt lysshow med den medfulgte lyspakke, selv i større festlokaler og forsamlingshuse, vil lyspakken oplyse dansegulvet og lokalet, så i får den fedeste stemning til festen.

Større bil ved afhentning

I festpakke op til 150 personer medfølger der hele 2 subwoofere og en del festlys. Af denne årsag skal du som minimum ankomme i en større stationcar, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret billigt men professionelt, samt vi hjælper dig med ind/udbæring af festudstyret, hvis du selv står for op og nedtagning.

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.