Banquet stol

35,00 kr.

Lej banquet stole i sort eller mørkeblå, i høj kvalitet, med høj bæreevne og med god siddehøjde til dit arrangement eller fest.

– Høj kvalitets stol med god siddekomfort
– Kraftig stol med høj styrke
– Sort stol med mønstre
– Siddehøjde: 46 cm
– Vægt: 7,5kg

Til alle slags arrangementer

Når du sidder til en fest eller arrangement, er der ikke noget værre end at sidde dårligt hele dagen. Derfor har vi løsningen til dig her! Med vores banquet stole er du sikret en kvalitets stol, som kan bruges til alle indendørs arrangementer.

Flot sort stol med farvespil

Denne flotte sorte banquet stol er meget neutral i farven men har samtidig et flot spil. Dette gør den velegnet til alle slags fester og arrangementer, da det både er en flot stol og samtidig en stol som ikke skiller sig ud fra temaet.

 

Få den bedst mulige stol

Her er der virkelig tale om en kvalitets stol, som du ikke bliver træt af at sidde i. De er især anvendt ved bryllupper hvor det er et must at man skal sidde godt hele dagen og hen på aftenen. Man skal derfor tænke sig rigtig godt om, ved valg af sin foretrukken stol til en så stor aften. Hvis gæsterne og dig selv ikke sidder godt, kan det hurtigt være en katastrofe.

 

God siddekomfort i stolen

Ved leje af stole er du sikret den bedst mulige sidde komfort, der er høj bæreevne så du skal ikke være bekymret for at dine gæster knækker eller ødelægger stolene, de er utrolig stabile og fungerer uanset størrelsen på gæsten.

 

Populær til fest & arrangement

Det her er vores mest populære stole vi har, da der er så god komfort i dem som der er. Det er også dem vi typisk anbefaler vores lejere at gå med, til festen. Det eneste krav ved leje er dog, at de ikke må stå udendørs eller på asfalt / græs.

 

Ingen panik ved afhentning

Har du en almindelig bil med træk og mulighed for at låne en almindelig trailer, så er du sikret leje af gode stole til netop din fest.
De er nemme at få op i en almindelig trailer, dog anbefaler vi et overdækken eller en høj cargotrailer så de ikke bliver våde, på vej hen til din festlokation.
stolene er stabelstole og er med høj vægt når man skal leje flere, derfor skal du tænke på overvægt ved afhentning med en standart trailer.

 

Kort og godt om banquet stolene

Lej stole hos os hvis du ønsker stabilitet, med højest mulig bæreevne og god plads til dine fest gæster.

Stolen er en hel stol og altså ikke sammenfoldelig eller mulig at klappe sammen, så du sætter blot stolen og så er du ellers klar til fest.

Nem håndtering – plug & play!

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.