Spejlkugle

Lej den smukke spejlkugle til fest

Lejepris: 495kr

Pris er for hele weekenden

Lej spejkugle på Sjælland

Pakken indeholder:

SE SPEJLKUGLEN HER:

Beskrivelse:

Lej en klassisk spejlkugle til din fest og få et fedt look fra diskokuglen. Lyseffekten er populær især til bryllupper og giver et super lysoutput i festlokalet.

 

Simpel lyseffekt med stort output

Med denne spejlkugle er du sikret en flot effekt med hvide prikker som spreder sig i lokalet. Blot sæt den til strøm og så kører den rundt.

 

Teknisk info på spejlkuglen:

Forbrug på lyseffekt og motor: 8 watt samlet.
Lyser hvid farve (dette kan ikke ændres).
Drejer rundt en gang i minuttet, hastighed kan ikke ændres.
Giver en fed effekt også i store lokaler.
Vægt samlet: 4,7kg.

Smuk effekt til smukke arrangementer

Lej en led diskokugle til alle arrangementer, men bliver hovedsageligt brugt til bryllupper og arrangmeneter hvor der skal kræses ekstra for detaljen. Diskokuglen sørger for at uanset hvor stort et festlokale du holder fest i, så er der lys nok til hele lokalet, så du får et smukt lysshow.

 

Få endnu mere ud af den lejede diskokugle

Når du lejer spejlkuglen, får du et fedt lys rundt på alle vægge, lofte og gulv i lokalet du afholder din fest i. Men ved hjælp af en røgmaskine, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, fremfor kun rundt i lokalet. En røgmaskine kan lejes her, så du er sikret en endnu federe effekt til festen.

 

Stort output med diskokuglen

Lej en led diskokugle til dit arrangment. Diskokuglen er lavet til arrangementer hvor der skal være lys i lokalet og dansegulvet, uden det bliver for meget. Især til bryllupper og voksenfester er denne lyseffekt genial. Med en diskokugle er der utrolig mange spejle, hvilket betyder at der er ekstra stor spredning rundt i lokalet. Lyseffekten egner sig til mindre og mellemstore fester, skal du holde større fester med flere lyseffekter? Så skal du kigge på vores lyspakker.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om diskokuglen

Hvis du ønsker at omdanne det ellers kedelige parketgulv, om til en stjernehimmel i et vælg af farver, så er denne lyseffekt det rigtige valg

Du er sikret en nem, men effektiv lyseffekt når du lejer led diskokuglen til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere effekten og du ingen teknisk viden behøves.

Effekten spreder sig utrolig bredt og kan bruges til store festlokaler, uden at du går på kompromis med lysshowet!

Sæt spejlkuglen til strøm og så drejer den rundt uden du skal gøre mere.
Nem håndtering – plug & play!

 

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Anbefalede pakke tilvalg

Levering & afhentning (inkl. ind/udbæring)

Opsætning og nedtagning af lyseffekten

Har du overvejet nedenstående til festen?