Lej Soundboks 3

Den ultimative lydoplevelse til festivalen, stranden eller havefesten.

Lejepris: 595kr

Pris er for hele weekenden

Lej Soundboks 3

Pakken indeholder:

Så nemt tilsluttes soundboksen

Beskrivelse:

Lej en soundboks 3 til din fest, så du er sikret god lyd på den nemmeste måde, med den transportable trådløse festhøjtaler.

 

Hvorfor leje en soundboks 3?

En soundboks er indbegrebet af fest og er faktisk også lavet til Roskilde festival. Med en soundboks får du en højtaler som kan spille højt men som samtidig ikke behøves strøm og kan streame din musik trådløst. Uanset hvilket slags arrangement du skal afholde, er en soundboks den oplagte mulighed.

Info om soundboksen og hvorfor du bør leje en til festen:

 • Vandafvisende (kan derfor bruges til havefester)
 • Trådløs  (bluetooth og behøver ikke strøm)
 • Lang batteri levetid
 • Lav vægt (vejer 15kg)
 • Absurd højt lydniveau
 • God lyd

 

Soundboks 3 teknisk info:

3×72 watt klasse D forstærker bruges i soundboksen.
Soundboksen bruger 432 watt ved maks volume.
Der er en maksimal DB spl på 126 decibel.
Frekvensområde på 40 – 20.000 hz.
2x 10″ basenhed og 1×1″ diskant / tweeter er indbygget.
Mulighed for stereo input med 3,5mm jack / aux kabel.
Cirka 40 timers levetid på batteriet ved medium volume.
Cirka 5 timers levetid på batteriet ved fuld volume.
Bluetooth rækkevidde op til 15 meter
12.8 volt, 7.8 ampere lithium batteri.
Bredde: 43cm. Højde: 66cm, dybde: 32cm

Ingen teknisk viden behøves for god lyd

Når du lejer en soundboks er du sikret den nemmeste måde at få god lyd til festen på, som overhovedet muligt. Med en soundboks skal du blot tænke på at sætte batteriet i og herefter tilslutter du blot din telefon eller computer til højtaleren med bluetooth.

Du behøver derfor ingen unødvendige kabler, lange strømledninger, forlængerledninger eller andet for at få soundboksen til at spille festen op.

 

Ved leje af soundboks 3 til arrangement

Når du lejer en soundboks fra os, har vi valgt at gøre det så nemt og sikkert som overhovedet muligt, for begge parter. Vi opkræver intet depositum, men har derimod valgt at lejer underskriver en lejekontrakt samt fremviser gyldigt legimitation, så vi er sikret en god og sikker udlejning. Du er nu klar til fest!

 

Uanset arrangementet

Uanset om du står og skal holde ungdomsfest, ravefest eller blot en firmafest så passer soundboksen til jeres arrangement. Du får en højtaler som er robust og kan klare at blive brugt hele natten, til at spille høj musik. Med soundboksen får du god bass og høj diskant så du er sikret et godt lydbillede og god lydkvalitet.

Har du mulighed for at trække strøm og har brug for endnu mere lyd, så tag et kig på vores højtalerpakker

 

Forskellige soundboks generationer

Soundboks 3 (the new soundboks) har fået en “team up” funktion, hvilket gør at der kan tilsluttes flere soundboks til at spille sammen, helt uden kabler, da det fungerer trådløst!

Vores soundbokse spiller alle lige så langt tid på et batteri, da der medfølger det nyeste batteri til dem alle. Soundboks 3 spiller lidt højere samt renere end de 2 forgående soundboks, på markedet.

Soundboks 2 spiller også en smule højere end soundboks 1 samt har en bedre lydkvalitet.

Men uanset hvilken soundboks du vælger at leje, er du sikret en fest!

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret billigt men professionelt, samt vi hjælper dig med ind/udbæring af festudstyret, hvis du selv står for op og nedtagning.

 

Hold en fest med en soundboks 3

Ønsker du at have lyden med på farten, dette kan være fordi du skal holde strandfest, havefest eller blot en indendørs fest hvor du ikke ønsker at tænke på andet end god lyd? Så fest med soundboksen.

Uanset hvilken soundboks du ønsker at leje, sørger vi for at du får en god fest uden at gå på kompromis med lydkvaliteten eller lydniveauet.

Nem håndtering – plug & play!

 

Kan afspilles med blandt andet:

 • Smartphone
 • PC
 • Mac
 • Tablet
 • DJ Pult / Controller

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Anbefalede pakke tilvalg

Levering & afhentning (inkl. ind/udbæring)

Har du overvejet nedenstående til festen?