Slush ice maskine

Lej en slush ice maskine til festen og nyd den kolde drik

Lejepris: 600kr

Pris er for hele weekenden

Lej en slushice maskine

Pakken indeholder:

  • 1 x slush ice maskine 2×5 liter
  • Prisen er ex. saft – det vælges udover

Beskrivelse:

Lej en slush ice maskine til din fest eller festlige arrangement og nyd den kolde drik sammen med venner og bekendt.

 

Nem håndtering af slush ice maskine

Når du lejer en slush ice maskine hos os, er du sikret en lille kompakt maskine som samtidig kan levere god smag til dig og dine gæster. Vores system er anderledes i forhold til andre festudlejere og det er gjort nemmere end nogensinde at få slushice til festen!

 

Flere smage i en maskine

Da der er to bowler på hver 5 liter i maskinen betyder det også at du kan lave to forskellige smage på samme tid. Så du når aldrig at blive træt af den ene smag, da du hele tiden har to som kører på samme tid.

 

Brug af slushice maskine

Når du lejer maskinen hos os, får du to dunke som hver indeholder det ønskede smag som du har bestilt i forbindelse med leje af slush ice.
De medfulgte dunke, er streget af så du ved hvor du skal fylde vand op til. Herefter er det blot at hælde den færdig blandede væske i maskinen og så vente 3 timer, hvorefter du er klar med frosen slush til dine gæster i den valgte smag.

 

Lej slush ice og hold en fest

Der er intet bedre end en god og kold slush ice til festen. Om det er en varm sommer dag eller blot til at køle sig ned med efter man har danset hele natten lang. Den er også super god til de drinks man ønsker at lave, her er det muligt at mixe det med slushice eller tilføje alkohol til mixet.

 

Ingen panik ved afhentning

Vores maskiner kan være i de fleste biler, dog må det gerne være en bil med lidt højde, dybt bagagerum eller blot en stationcar / SUV.
Maskinen vejer en smule, men intet som en almindelig størrelse person ikke kan løfte. Dog skal man være opmærksom når man løfter den, da den kan blive utæt ved dumme løft, derfor anbefaler vi altid at være to personer.

MASKINEN MÅ IKKE TRANSPORTERES PÅ TRAILER, så har du ikke plads i bilen leverer vi selvfølgelig også slush ice maskinen hvis du ønsker dette, til en lav pris.

 

Kort og godt om slushicemaskinen

Hvis du at have kolde drinks natten lang, ønsker at børnefødselsdagen skal være et hit eller blot ønsker noget velsmagende samt koldt at drikke, så er det denne her maskine du skal vælge.
Vi har sørget for at det er nemt at håndtere maskinen og du ingen teknisk viden behøves.

Maskinen er nem og der vil medfølge en opsætningsguide samt en grundig vejledning ved afhentning af det lejede udstyr.

Nem håndtering – plug & play!

 

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Hvilke 2x smage ønsker du?

Levering & afhentning (inkl. ind & udbæring)

Har du overvejet nedenstående til festen?