Lej lydanlæg til fest

Vi får tit afvide fra kunder som skriver til os, hvordan og hvorledes en lejet lydpakke skal sættes op.
Vi fornemmer altid at folk er meget “urolige” for om de nu kan finde ud af at sætte det ordentligt op, og om hvorvidt det vil gå i stykker inden de overhovedet er gået igang. Dette er også forståeligt, når man ingen som helst viden har omkring højtalere eller lyd generelt. Jeg ville da personligt også have det sådan hvis jeg eksempelvis valgte at leje en knallert og jeg ingen viden havde omkring hvordan sådan en virkede, det er en naturlig reaktion til noget nyt.

Vi har gjort det nemt!

Du behøver altså ingen baggrundsviden når du vælger at leje højtalere og forskellige lydpakker os Lydtildinfest.
Lyd, lys, røg, youtubekanal

Vi har valgt at gøre det så nemt som overhovedet muligt, dette har vi gjort ved at lave en firma youtubekanal, med forskellige opsætningsguides af vores lydpakker, så du step by step, kan se hvordan det hele skal håndteres samt opsættes!

Kort sagt behøver du altså INGEN baggrundsviden eller kendskab til udstyret – du kan nemlig se det hele i vores videoer som vi har lagt op på vores youtubekanal.

Vi har derudover valgt at markere alle vores kabler, samt bagsiden af vores lydudstyr, i forskellige farver.
Dette er der også en særlig grund til, dette er så vores kunder har det endnu nemmere med at finde ud af hvilket stik der skal i hvilket input og omvendt.

Vi har valgt at markere rød -> rød samt blå -> blå, så du kan på ingen måde være i tvivl om hvilket lydkabel der skal i hvilket stik, når du lejer højtalere fra os.

Jeg håber i kunne bruge denne lille guide til noget – tag et kig på vores youtube og find ud af hvor nemt det faktisk er at leje lydustyr!

Gi’ os gerne et like på facebook: https://www.facebook.com/lydudlejningDk/
Tag et kig på vores hjemmeside og se vores billige lys, lys & røgudstyr vi udlejer: www.Lydtildinfest.dk

Så udlejning af lydanlæg på Sjælland er vores lod – vi sikre dig kvalitet og overskuelighed i én samlet pakke!

Lej lydanlæg hos os idag, og vi sørger for en god fest.

 

-Lydtildinfest