Scene podie

Lej et eller flere scene podier til dit arrangement

Lejepris fra: 345kr

Pris er for hele weekenden

Lej scene podie

Lejen indeholder:

  • 1 x scene podie 2×1 meter
  • 4 x ben 50cm højde

Beskrivelse:

Lej scene podier til din fest eller dit arrangement hvis du ønsker at komme op i højden, skal lave sceneshow eller andet.

 

Scene podie med mange muligheder

Vores scene podier måler 2 x 1 meter, så du får altså 2m2 scenegulv ved leje af et podie. Der er en masse forskellige muligheder ved brug af podierne og det er kun fantasien som sætter grænser for hvad du ønsker at bruge dem til.

 

Clamps ved leje af flere

Ønsker du at leje flere podier på en gang er dette selvfølgelig også en mulighed, ved leje af flere medfølger der clamps / klemmer til at fastspænde podierne med hinanden helt forsvarligt, så de ikke rykker sig fra hinanden ved brug.

 

Ingen panik ved afhentning

Scenepodierne måler 2 x 1 meter, de vejer en smule men ikke noget voldsomt – derfor er det også en mulighed hvis du har en almindelig bil med anhængertræk og en lille trailer at transportere dem til din festlokation.

Har du derimod ikke nogle af de ovenstående, leverer vi selvfølgelig også podierne hvis du ønsker dette, til en lav pris.

 

Kort og godt om scene podierne

Du får et stabilt scene gulv med høj bæreevne uanset hvad du ønsker at bruge det til. Herudover får du nem håndtering samt opsætning, da det er let at sammenkoble og du får en grund opsætningsguide ved afhentning.

Nem håndtering – plug & play!

 

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Levering & afhentning (inkl. ind/udbæring)

Opsætning & nedtagning af podier

Har du overvejet nedenstående til festen?