Privatfest

Gør privatfesten til noget særligt!

En privatfest med vennerne er noget helt specielt, særligt fordi man holder festen med folk man holder af, i håbet om at få en sjov og generelt en god festlig aften.

Det er her vi kommer ind i billedet. Uanset antal gæster til din privatfest, kan vi være behjælpelige med at danne de helt rigtige rammer omkring jeres fest!

Om du ønsker at leje festudstyr hos os eller en kompetent dj, står vi klar med en samlet pakke som i tæt dialog med dig, kan løfte festen til næste niveau, så i får den perfekte aften!

Hvad er den perfekte aften, tænker du nok?

I vores optik er den perfekte aften en gnidningsfri fest, hvor alt bare spiller, så du har endnu mere tid til at koncentrere dig om dine gæster til festen.

Derfor er vi mere end klar til at være behjælpelig med ideér, festudstyr, en dj eller noget helt andet, til din privatfest!

Så tøv ikke med at kontakte os, så vi i samarbejde kan skabe den helt rigtige stemning til din privatfest.

1..2..3..

Privatfest!

En privatfest skal være sjov, hyggelig og der skal være god stemning. Lad os i samarbejde med dig hjælpe med disse punkter, så vi kan skabe en god aften!

N

DYGTIGE DJ'S

N

TILPASSET SETUPS

N

PAKKELØSNINGER

N

GOD STEMNING

Interesseret i at booke?

Benyt vores kontakt formular til højre, for at lave en booking eller forespørgsmål af vores muligheder til din privatfest.

Vi kan også kontaktes på tlf: 22478659 eller via vores Facebook side, hvor vi vil besvare din henvendelse indenfor 1 time i tidsrummet 10:00 – 21:30

Emne

3 + 5 =

Pssst. Vi vil gerne sikre at du ikke er en robot