Minions hoppeborg

En sjov og farverig hoppeborg med de velkendte minions figurer

Lejepris: 2500kr

Pris er for hele weekenden

Lej børnevenlige hoppeborge

Pakken indeholder:

  • 1 x Minions hoppeborg
  • 1 x blæser

Beskrivelse:

Lej minions hoppeborgen til festen hvor du ønsker et sjovt indslag til f.eks. børnene, så de små kan hygge sig og have det sjovt, imens de voksne kan slappe af og nyde selsskabet.

 

Sjov og festlig 

Med denne hoppeborg er du sikret en lille og sjov hoppeborg til børnene, med motiver af de velkendte minions. Børnene bliver helt vildt når de ser de flotte farver og motiver med figurer som de kender fra fjernsynet eller de sociale medier!

 

Uanset arrangement

Uanset hvilket slags arrangement du skal afholde, om det er børnefødselsdag, konfirmation, voksenfest eller andet – så er hoppeborgen virkelig bare et hit hver gang, så børnene ikke bliver trætte fordi de keder sig men derimod trætte og udmattet fordi de har hygget sig med de andre børn hele aftenen, imens de voksne har hygget sig i godt selsskab.

 

Ingen panik ved afhentning

Når du lejer en hoppeborg hos os, er det gjort nemt og simpelt. Alle vores hoppeborge kan transporteres på en almindelig størrelse trailer og er nemme at håndtere i haven. Der skal blot bruges 2 stærke mænd til at få borgen af og op på traileren igen efter brug.

Når hoppeborgen skal bruges, rulles den blot ud hvorefter den medfulgte blæser tilsluttes og blæser hoppeborgen op på under 2 minutter! Så er du og dine børn ellers klar på at holde den sjoveste sommerfest, børnefødslesdag eller andet hyggeligt.

 

Levering efter dit behov

Har du derimod ikke anhængertræk, trailer eller en lille varevogn til at transportere hoppeborgen i, så frygt ej!
Vi står selvfølgelig klar med vores biler og leverer det lejede festudstyr på hele Sjælland uanset hvor du måtte befinde dig, direkte til din hoveddør / baghave så du er klar til fest.

 

Kort og godt om minions borgen

Overgå naboens fest og sæt prikken over i’et til jeres festlige arrangement med en sjov og anderledes hoppeborg, med en masse sjove figurer og motiver på. 
Du vil helt klart skabe et hit for børnene og de vil med garanti hygge sig hele aftenen uden du skal bekymre dig for hvor de måtte være.

Nem håndtering – plug & play!

 

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Levering & afhentning (inkl. ind/udbæring)

Opsætning & nedtagning af hoppeborgen

Har du overvejet nedenstående til festen?