Lyspakke 30-50 personer

En flot lyspakke til mindre arrangementer. Denne pakke får dine gæster på dansegulvet.

Pris

450 kr. (Pris for hele weekenden)

Se pakken & oplev festlyset her:

Beskrivelse:

Lej diskolys og røgmaskine fra vores lyspakke til din fest eller arrangement, så du får endnu federe stemning

Hvis du står og skal holde en mindre fest, i et mindre lokale så er denne lyspakke med tre flotte lyseffekter, det perfekte for dig og dine gæster.

 

Forskellige lyseffekter i én samlet pakke

Med denne lille lyspakke hvor der medfølger en fed led lyseffekt, en laser lyseffekt og en røgmaskine som kan være i enhver bil, er du sikret en af de mest populære lyspakker som vi har. Grundet denne lyspakke er så populær er grundet den nemme opsætning, lave vægt og stort output i hele lokalet. Med denne lille lyspakke er du sikret et pænt lysshow til dansegulvet.

 

Perfekt lyspakke til den lille fest

Med denne lyspakke er du sikret forskellige lyseffekter i en samlet pakke. Udover der medfølger en af vores mest populære effekter som er en led lyseffekt, medfølger der også en laser lyseffekt og en røgmaskine.

Alle disse effekter, giver et fedt sammenspil med hjælp fra røgmaskinen. Med den medfulgte røgmaskine er du sikret at du kan se alle lyseffekterne i luften, fremfor kun rundt i lokalet. Du får af denne grund det maksimale ud af de lejede lyseffekter.

 

Få endnu mere ud af den lejede lyspakke

Når du lejer lyspakken, får du et festligt lys rundt på alle vægge, lofte og gulv i lokalet du afholder din fest i. Men ved hjælp af en stor røgmaskine, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, fremfor kun rundt i lokalet. En stor røgmaskine kan lejes her, så du er sikret en endnu flere effekt til festen. Der medfølger som standard en lille røgmaskine i denne pakke.

 

Populær lyspakke som skiller sig ud fra andre

Med denne lyspakke er du sikret et fedt look som led lyseffekten vil skabe sammen med laser lyseffekten. Grundet der som standard medfølger en lille røgmaskine, er du sikret at få det maksimale ud af effekterne. Lyspakken egner sig til mindre fester, skal du holde større fester skal du kigge på en af vores større lyspakker.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om lyspakke 30-50 personer

Hvis du ønsker at omdanne det ellers kedelige parketgulv, om til en stjernehimmel i et vælg af farver, så er denne lyseffekt det rigtige valg

Du er sikret en nemme, men effektive lyseffekter når du lejer lyspakke 30-50 personer til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere pakken og du ingen teknisk viden behøves.

Effekterne spreder sig utrolig bredt og kan bruges til store festlokaler, uden at du går på kompromis med lysshowet!

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

 

Pakken indeholder:

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?