Lyspakke 50-80 personer

En flot lyspakke til mindre arrangementer. Denne pakke får dine gæster på dansegulvet.

Pris

600 kr. Pris for hele weekenden)

Se pakken & oplev festlyset her:

Beskrivelse:

Lej festlys til et mellemstort arrangement, så du er sikret festlige lyseffekter natten lang.

Står du og mangler kvalitets festlys til dit næste arrangement, om det er et bryllup, konfirmation, firmafest, eller noget helt andet? Så lad Lydtildinfest hjælpe dig. Med denne lyspakke er du sikret en fed sammensætning af fede lyseffekter.

 

Mange effekter til dansegulvet

Denne mellemstore lyspakke rummer alt hvad en lyspakke skal, nemlig en god blanding af lyseffekter, så det ikke bliver kedeligt at kigge på hele aftnen og natten.

 

Sørg for festlys til den mellemstore fest

Lyspakke 50-80 personer sørger med sine 2 led lyseffekter, sin laser lyseffekt og lille røgmaskine af skabe et flot lysshow uanset størrelsen på lokalet og uanset hvilket slags arrangment du skal afholde.

 

Få endnu mere ud af den lejede lyspakke

Når du lejer lyspakke 50-80 personer, får du et fedt lys rundt på alle vægge, lofte og gulv i lokalet du afholder din fest i. I denne pakke medfølger en lille røgmaskine. Men ved hjælp af en stor røgmaskine, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, fremfor kun rundt i lokalet. En stor røgmaskine kan lejes her, så du er sikret en endnu mere effekt til festen.

 

Federe lysshow end naboens

Omdan det kedelige parketgulv til et dansegulv og det triste lokale til et festlokale, med lyspakke 50-80 personer, som er klar til at give dig og dine gæster en endnu federe fest. Lyspakken egner sig til mellemstore fester, så skal du holde større fester skal du kigge på en af vores større lyspakker.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Hvorfor lyspakke 50-80 personer

Hvis du ønsker at omdanne det ellers kedelige parketgulv, om til en stjernehimmel i et vælg af farver, så er denne lyspakke det rigtige valg

Du er sikret en nemme, men effektive lyseffekter når du lejer lyspakke 50-80 personer til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere pakken og du ingen teknisk viden behøves.

Effekterne spreder sig utrolig bredt og kan bruges til store festlokaler, uden at du går på kompromis med lysshowet!

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

Pakken indeholder:

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?