Lyspakke 100-200 personer

Hvorfor gå på kompromis, når man kan få hele lyspakken?

Pris

1200 kr. (Pris for hele weekenden)

Se pakken & oplev festlyset her:

Beskrivelse:

Lej lyseffekter til din næste store fest eller arrangement, så du er sikret en endnu federe stemning på dansegulvet, natten lang.

Skal du afholde en stor fest eller et stort arrangement, men mangler at leje lyseffekter til at skabe prikken over i’et? Så er vores lyspakke 100-200 personer et rigtig godt bud til netop dette. Med vores store lyspakke som er spækket med fede lyseffekter, får du et flot og stort lysshow natten lang.

 

Mere for pengene

Denne store lyspakke er lavet for at du får endnu mere for pengene. Når du skal afholde et større arrangment er det også en selvfølge at alt det lejede festudstyr skal spille, så der bliver skabt den helt rigtige stemning for dig og dine gæster. Med lyspakke 100-200 får du et fedt mix at kvalitets festlys.

 

Lej lyseffekter i én samlet pakke

Selvfølgelig skal der være et fedt lysshow når du bruger penge på diskolys. Derfor har vi skabt denne lyspakke som sørger for et helt perfekt mix af både strobe effekt, led lyseffekt, en stor røgmaskine og fede laser lyseffekter. Du kommer altså ikke til at mangle noget, uanset hvilket slags arrangemt du lejer lyseffekter til og bruger denne store lyspakke til!

 

Uanset størrelse på festlokalet

Når du lejer vores Diskolys sørger vi for at dig og dine gæster får et pænt lysshow natten lang, med en god kombination fra vores lyseffekter. Uanset hvor stort eller lille det lejede festlokale er, har vi med denne lyspakke sørget for at der er god spredning af effekterne og det kedelige parketgulv, bliver omdannet til et festligt dansegulv.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Stor fest = stor lyspakke

Hvis du ønsker at omdanne det ellers kedelige parketgulv, om til en stjernehimmel i et vælg af farver uden at gå på kompromis med kvaliteten, så lej lyseffekter fra vores store lyspakke. Denne lyspakke er det rigtige valg til enhver fest.

Du er sikret en pakke med lyseffekter som er nemme at håndtere og opsætte, så du ingen teknisk viden behøver at have, for at betjene diskolyset. Du kan blot læne dig tilbage og nyde festen med dine gæster.

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

Pakken indeholder:

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?