Lydtildinfest’ fremtid (drømmen om højtalere, udlejning til alle arrangementer, ekstra god service)

Hvordan ser vores dagligdag ud?

Lige pt hos Lydtildinfest, er der ikke andet end drømme – som det ser ud nu, er det på ingen måde noget som vi kan leve af på nuværende tidspunkt. Vi har dog en drøm om at revolutionere hele aspektet med selvafhentning, dette har vi gjort ved hjælp af vores videoer og guides som viser hvor nemt det er at opstille det forskellige udstyr, samt hvordan udstyret ser ud når det er færdigopstillet. Der er utrolig mange konkurrenter på feltet, derfor har vi ingen chance for at vinde i “marken” men på hjemmefronten håber vi at vi kan ændre hele ideen bag selvafhentning, uanset om du skal holde: Bryllup, konfirmation, voksenfest, firmafest, privatfest, ungdomfest, 16års, 17års, 18års, havefest, eller en fest på månen! Vi bestræber os på at revolutionere gamet, så det ikke blot er nemt – men også billigt!

Hvem er teamet bag Lydtildinfest?

Lige pt består temaet af 2 personer. Vi har Kristian Formann som er chef for Lydtildinfest, som står i spids for alt hvad der hører til og som selv er med i marken, når der skal sættes udstyr op. Vi har derudover en ansat på deltid som er med når der er travlt i den lille virksomhed, og vi har for svært ved at følge med alene. Lige pt er dette et stort og stærkt nok team, som står for at gøre vores kunders fester til noget helt særligt!

Hvorfor fokusere på selvafhentning?

Vi har valgt at vi vil fokusere på selvafhentning udelukkende grundet at det “aldrig” er set før, at en festudlejer har et kæmpe marked inden for selvafhentning, samtidig kan vi også betjene flere kunder på færre tid, samt med mindre bemanding! Dette er en vision vi har så det bliver endnu nemmere og mere overskueligt at holde en fest!

 

Vi snakkes ved næste gang

-Lydtildinfest