Uplights

Lej vores populære og flotte effektlys til fx. belysning af vægge.

Lejepris: 150kr

Pris er for hele weekenden

Pakken indeholder:

Se et eksempel på uplights

Beskrivelse:

Lej et uplight hvis du mangler baggrundsbelysning til baren, op af væggene, i hjørnerne eller blot en flot effekt på dansegulvet. Går super godt sammen med stativcovers og bryllupper, for ekstra god stemning.

 

Flere funktioner end bare et uplight

Med denne lille led lyseffekt er du sikret en flot effekt med mange anvendelsesmuligheder. Om du ønsker at bruge effekten som et uplight som oplyser vægge, baren, facade eller om du ønsker at bruge den til at oplyse dansegulvet, så er effekten det perfekte valg.

Selvom lyseffekten er lille, har den et stort og kraftigt output, som sørger for at oplyse lige det formål du vil bruge den til.

 

Teknisk info på uplight:

Forbrug på uplight: 20 watt
Kan lyse flere farver, såsom: blå, rød, grøn, gul, UV.
Kan lyse efter musikken, lyse automatisk program eller ønsket farve.
Mange anvendelsesmuligheder, enten på gulvet eller stativ.
Styres via trådløs fjernbetjening.
Vægt: 1,1kg
Dimensioner: længde: 22,8cm, bredde: 22,7cm, højde: 11,2cm

Mange farver og muligheder

Når du lejer et uplight, er du ikke begrænset af et par farver. Med denne lille effekt har du nemlig en del flere farver at vælge imellem. Der er rød, grøn, blå (RGB) og herudover har du muligheden for at mixe farverne da det er en RGB effekt. Du har rigtig mange forskellige muligheder med effekten, ved hjælp af de programmer som du kan vælge imellem.

 

Passer til alle slags arrangementer og fester

Grundet de mange anvendelsesmuligheder og programmer du kan vælge imellem, passer denne lille lyseffekt ind til alle fester og arrangmenter. Uanset om du skal holde vild ungdomsfest og ønsker at effekten skal give strobe effekter eller du skal holde smukt bryllup og ønsker en hyggelig belysning, så klarer lyseffekten det du ønsker.

 

Populær og alsidig lyseffekt

Udover denne lyseffekt er en af vores mest populære, så har du også muligheden for at forbinde så mange du ønsker, så du får den samme effekt og det samme lys i hele lokalet. Lyseffekten egner sig til mindre og mellemstore fester skal du holde større fester med flere lyseffekter? Så skal du kigge på vores lyspakker.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om uplight

Hvis du ønsker en hyggelig belysning i festlokalet eller at oplyse dansegulvet i en masse forskellige farver som du selv kan vælge, så passer denne lyseffekt perfekt til dit behov.

Du er sikret en nem, men effektiv lyseffekt når du lejer en led uplight til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere effekten og du ingen teknisk viden behøves.

Effekten spreder sig utrolig bredt og kan bruges til store festlokaler, uden at du går på kompromis med lysshowet!

Effekterne kan lyse efter musikken eller der kan vælges konstant belysning, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

 

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Anbefalede pakke tilvalg

Levering & afhentning (inkl. ind/udbæring)

Opsætning & nedtagning af lyseffekten

Har du overvejet nedenstående til festen?