RAVEPAKKEN

Lyspakken til den vildeste fest. Er du klar til at sætte fart på?

Pris

999 kr. (Pris for hele weekenden)

Se pakken & oplev festlyset her:

Beskrivelse:

Hold den ultimative ravefest eller blot en fest med gang i, med hjælp fra vores ravepakke med en masse fede lyseffekter som løfter stemningen til jeres festlige aften

Ravepakken er lavet til fester hvor der skal være ekstra god gang i den. Lyseffekterne som er blevet mixet sammen i lyspakken, er skabt til at du får en følelse af at du er på natklub. Så mangler du en natklub der hjemme eller på dansegulvet? Så er ravepakken det rigtige valg at leje.

 

Lad ikke lyspakke navnet narre dig

Selvom lyspakken hedder ravepakke, er det ikke ens betydning med at det kun er dette den kan bruges til. Oftest er ravepakken udlejet til ungdomsfester, voksenfester med ekstra god gang i den og tro det eller lad være, enkelte bryllupper. Så der er altså intet arrangement som lyspakken ikke egner sig til at lyse op med festlys.

 

Fedt lysshow uanset arrangement

Det er klart at det ikke er alle som skal afholde et smukt bryllup som vælger at leje vores lyspakke som vi har kaldt “ravepakke” men uanset hvilket slags arrangment du står og skal holde, kan vores ravepakke bruges til at sætte gang i dansegulvet og oplyse festlokalet i en masse flotte farver.

 

Oplev en klubagtig stemning

Når du lejer vores Diskolys sørger vi for at dig og dine gæster får et pænt lysshow natten lang, med en god kombination fra vores lyseffekter. Med vores ravepakke er du sikret uv lys som gør at alt hvidt i lokalet bliver oplyst, herudover medfølger der laser lyseffekter, strobelys og en stor røgmaskine til at sætte ekstra gang i alle lyseffekterne.

Du er altså sikret en kraftig lyspakke med alle tænkelige lyseffekter, som der er på en rigtig natklub. Så lej ravepakken og omdan det ellers kedelige festlokale til den natklub som du kender.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Oplys selv store festlokaler

Selvom ravepakken ikke fylder meget og kan håndteres af alle, uanset om man har teknisk snilde eller ej, så sørger lyseffekterne for at oplyse det festlokale du sætter festlyset i. Du skal altså ikke være bekymret for hvorvidt ravepakken er stor nok, da der er massere af power til både dansegulvet men også resten af festlokalet.

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

Pakken indeholder:

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?