Multi lyseffekt

En flot og farverig lyseffekt, til enhver fest

Pris

250 kr. (Pris for hele weekenden)

SE MULTI EFFEKTEN HER

Beskrivelse:

Lej multi lyseffekten med laser, led lyseffekt og strobelys, samlet i et lys

Du slipper for besværet med at leje flere forskellige lyseffekter, da alt er i én her.

 

Simpelt med stort output

Når du lejer vores multi lyseffekt, er du ikke bundet af en ensforming lyseffekt, som kører det samme program om og om igen. Med denne lille lyseffekt, er du nemlig sikret 3 fede effekter, samlet i én.

 

Ikke blot én lyseffekt

Lyseffketen er meget simpel og nem at håndtere. Der skal blot tilsluttes strøm til effekten og så skifter den imellem sine 3 effekter, i takt med musikken spiller, da den er lydstyret. Når lyseffekten tændes, sender den sine mange forskellige lysprogrammer igennem luften og du er sikret et farvespil, du ikke normalt får.

 

Få endnu mere ud af den lejede lyseffekt

Når du lejer multi lyseffekten, får du et fedt lys rundt på alle vægge, lofte og gulv i lokalet du afholder din fest i. Men ved hjælp af en røgmaskine, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, fremfor kun rundt i lokalet. En røgmaskine kan lejes her, så du er sikret en endnu flere effekt til festen.

 

Flere effekter for færre penge

Vi har skabt vores udlejning for vores kunder og derfor mener vi også at der skal udlejes federe effekter til lavere priser. Derfor har vi blandt andet fået denne fede lyseffekt i udlejning.

Du behøver altså ikke leje mange forskellige lyseffekter, for at få en fed og farverig effekt til festen, det er nok med denne. Du er sikret en god og effektiv lyseffekt, til mindre arrangementer.
Ønsker du derimod lyseffekter til større festlokaler, skal du kigge henimod vores lyspakker, hvor der også medfølger røgmaskine, som en standard.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt

Du er sikret en nem, men effektiv lyseffekt når du lejer led-lyseffekten til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere effekten og du ingen teknisk viden behøves.

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

Pakken indeholder:

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?