LED SCANNER

Flot bevægelig LED scanner til dit dansegulv.

Pris

250 kr. (Pris for hele weekenden)

SE LED SCANNEREN HER

Beskrivelse:

Lej en led scanner som oplyser festlokalet på samme måde som på natklubben. Vi anbefaler en røgmaskine til denne lyseffekt, for at få det maksimale ud af den.

 

Oplys dansegulvet som på natklubben

En led scanner er utrolig populær på blandt andet natklubber og diskoteker. En scanner oplyser festlokalet på en anderledes måde end en almindelig lyseffekt og giver et rigtig fedt lysshow på dansegulvet, med sine mange farver.

 

Hvad er en scanner?

En scanner er en effekt som oplyser lokalet med et spot. Dette giver en anderledes lyseffekt, som har en anden spredning på dansegulvet. Fremfor en almindelig led lyseffekt som spreder sig bredt i lokalet, sørger spejlet på scanneren at dens spot roterer rundt i lokalet og rammer forskellige punkter med dens kraftige festlys, i takt med musikkens rytmer.

Med dens mange forskellige effekter og funktioner, såsom strobe effekt og mange forskellige farver, er du sikret en anderledes og fed lyseffekt til festen.

 

Få det maksimale ud af scanneren

Når du lejer scanneren, får du et fedt lys rundt på alle vægge, lofte og gulv i lokalet du afholder din fest i. Men ved hjælp af en røgmaskine, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, fremfor kun rundt i lokalet. En røgmaskine kan lejes her, så du er sikret en endnu federe effekt til festen.

 

En lyseffekt som giver et flot lysshow

Scanneren er en nem håndterlig lyseffekt som skaber en fed effekt rundt i lokalet, uanset størrelsen på lokalet. Om du skal holde smukt bryllup, ungdomsfest, voksenfest, firmafest eller noget helt andet, fungerer scanneren rigtigt godt på dansegulvet, uden det bliver for meget.

Lyseffekten egner sig til mindre og mellemstore fester, skal du holde større fester og flere lyseffekter? Så skal du kigge på vores lyspakker.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om scanneren

Hvis du ønsker en anderledes lyseffekt end hvad du er vant til og ønsker en mere klubagtig følelse, så er det scanneren du skal leje til din næste fest.

Du er sikret en nem, men effektiv lyseffekt når du lejer scanneren til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere effekten og du ingen teknisk viden behøves.

Effekten spreder sig utrolig bredt og kan bruges til store festlokaler, uden at du går på kompromis med lysshowet!

Scanneren kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

 

Pakken indeholder:

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?