Soundboks batteri

Ekstra power til din Soundboks? Lej vores batteri.

Pris

49 kr. (Pris for hele weekenden)

Beskrivelse:

Lej et batteri til soundboks, så du er sikret strøm på højtaleren hele natten.

 

Ekstra sikkerhed til festen

Hvis du har lejet en soundboks hos os, ønsker at leje en eller blot selv har en soundboks, men ønsker ekstra strøm til festen. Så kan du leje et fuldt opladt soundboks batteri hos os, til kun 49kr.

 

Soundboks holder længe strøm

Med et soundboks batteri er du sikret at du har god lyd fra din soundboks, natten lang til festen. Med et soundboks batteri kan du spille musik i op til 20 timer på halv volume og 5 timer på fuld styrke. Det tager kun 3,5 time at oplade et soundboks, så hvis du har 2 batterier til din soundboks, løber du aldrig tør for strøm.

 

Passer til alle soundbokse

Når du lejer et soundboks batteri, har vi sørget for at du lejer de nyeste batterier som er på markedet, så du får det maksimale ud af at leje et soundboks batteri hos os. Batteriet passer i alle 3 generationer af soundboks, så du ikke skal være nervøs for, hvilken soundboks du har.

 

Perfekt løsning til soundboks

Ønsker du at leje en højtaler hvor du ikke skal tænke på om der er strøm eller ej, så er en soundboks et genialt valg. Og med et fuldt opladt soundboks batteri, er du sikret god lyd uanset hvor længe din fest varer.

Om du skal holde et bryllup, ungdomsfest, firmafest eller en anden form for arrangement, så er du sikret massere af power fra en soundboks og batteri.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om soundboks batteri

Ønsker du ekstra power til din soundboks, så du ikke skal tænke på om der er musik til hele festen, eller om din soundboks løber tør for strøm?

Så lej et batteri hos os, til kun 49kr.

Nem håndtering – plug & play!

 

Pakken indeholder:

  • 1 x Opladt Soundboks batteri

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning