Lej en Mikrofon

Hold en tale eller speak til dit arrangement eller fest.

Pris

99 kr. (Pris for hele weekenden)

Beskrivelse:

Lej en mikrofon til dit arrangement eller fest, hvis du skal holde tale eller speak.

 

Lej en mikrofon til højtalerne

Hvis du har lejet højtalere fra os, eller du har et sæt højtalere hvor du blot ønsker at tilslutte en mikrofon til, så du kan holde tale eller speak, så er vores kablet mikrofon den perfekte løsning.

Med vores mikrofon er du sikret god og stabil lyd, som giver den bedst mulige kvalitet til dine højtalere.

 

Nem håndtering og brugervenlighed

Det skal være nemt at leje festudstyr og en mikrofon er ingen undtagelse. Derfor er det utrolig nemt at håndtere vores udstyr, selvom du måske ingen teknisk viden har. Når du lejer mikrofonen, er det plug & play, så du hurtigt kan komme igang med festen eller arrangementet.

 

Få endnu mere ud af den lejede mikrofon

Ved leje af en mikrofon, er det nemt blot at tilslutte den til sine højtalere om de er lejet hos os eller ej. Det kan være du har et sæt højtalere med en forstærker til, hvor mikrofonen kan sidde til.

Men for at få mest mulig kontrol over mikrofonen er det en nødvendighed at leje en mixer til, som tilsluttes højtalerne. Mixeren sørger for at du nemmere kan justere mikrofon niveauet og volumen fra højtalerne, for sig.

 

Populær mikrofon til alle arrangementer

Denne lille kablet mikrofon er vores mest populære og den mikrofon vi udlejer mest. Du er sikret en pålidelig mikrofon, som ikke giver udfald eller unødvendig signalstøj. Du kan herudover leje længere tilslutningskabler til mikrofonen, hvis der er behov for dette.

Om du skal holde et smukt bryllup, en vild ungdomsfest, en konfirmation eller blot en tale, så kan mikrofonen bruges til alle behov, om det er sang eller tale.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om mikrofonen

Med mikrofonen er du sikret lækker lyd til dine højtalere, hvis du eksempelvis skal synge, holde tale eller andet til dit arrangement. Det hele handler om god lyd og det går du ikke ned på, med denne mikrofon.

Nem håndtering – plug & play!

Pakken indeholder:

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?