Lej et lydsystem

Kvalitets lyd til billige penge (vi elsker tilfredse kunder)

Vi udlejer altid det bedste lyd til vores kunder, vi ønsker kun at i får det bedste af det bedste når i lejer fra os af!

Vi har utrolig stor forberedelsestid samt gennemgår vores udstyr hele tiden, (så snart vi får vores udstyr tilbage efter en fest, bliver det gennemgået, gennemtestet på det højeste niveau, og repareret hvis der skulle være noget),

på baggrund af dette er vi altid det sikre valg, hvis i skal afholde et arrangement og ikke vil gå på kompromis eller have nogle former for uforudsete overraskelser i form at ødelagt udstyr.

Lej lydpakker her: https://lydtildinfest.dk/

Til SU venlige priser (alle har råd til vores lyd)

Vores lyd er til utrolig venlige priser – da det ikke behøver at være dyrt at få nogle sprøde toner til festen.

Du kan leje vores billigeste lydpakke 0-30 personer for KUN 495kr!

det er utrolig billigt og noget som alle kan klare i pengepungen, hvis man derudover er nogle stykker til festen som vælger at splejse – så er vi jo ligepludselig nede i en pris der svarer til én 6 pack fra hver festdeltagende!

Vi har et utrolig stort udvalg af lyd, alt efter hvilket arrangement man skal afholde – hvis man fx skal afholde en udendørs party og er nervøs for at det skal småregne og man ødelægger udstyret,

så skal man ikke være nervøs for dette, da vi hos Lydtildinfest selvfølgelig er dækket ind på dette punkt da vi har op til flere soundbokse så man ikke behøver at stoppe med at feste, grundet småregn samt blæst (den er batteridrevet, samt vandtæt)

 

Til de helt store fester (uanset arrangement)

Hvis du derimod skal afholde en stor ungdomsfest – kan vi også sagtens være behjælpelige med dette, vi står altid klar ved nye udfordringer, og har nok lydudstyr til at afhjælpe jeres arrangement uanset hvad i formår at ville holde!

Så skal du have sprøde toner til det romantiske bryllup -> eller skal du have tryk på bassen til ungdomsfesten? Så står vi klar!

 

Udlejning af lydsystem er altså en tillidssag, og noget vi vægter højt!

Så lej et lydsystem hos hos, vi garanterer at du får det bedste udstyr til en skarp pris.

 

Vi snakkes ved næste gang!

 

-Lydtildinfest