Velkommen til et univers af lyd, lys og røg

Specialister i lyd, lys, røgmaskiner og dj til fest (pasioneret indenfor højtalerudlejning)

Velkommen til vores aller første blog indlæg, som vi efter aftale med os selv, har valgt at poste 1 gang ugentligt.

Hele baggrunden for dette, er at vi gerne vil vise vores daglige følgere samt seere at hjemmesiden, hvad vi render rundt og laver, og ikke mindst hvem vi er.

Vi vil gerne byde jer velkommen til en stor rejse som nu begynder for os, med vores eventyr i lyd, lys, røg og ikke mindst dj branchen! Vi ser frem til rejsen, som bliver hård da det er utrolig svært at komme ind i udlejning, da der er så mange forskellige firmaer rundt omkring som allerede tilbyder det som vi mener, at vi gør bedst.

Spændt på om vi kan leje lydudstyr ud og leve af det (er det muligt at leve af lyd, lys, røg og dj udlejning?)

Vi vil skabe vækst med de nye tiltag som vi forventer at lave med blandt andet vores sociale medier samt hjemmeside. Vi er et relativt nyopstartet firma, som bestræber sig på at blive store på rekord tid, og har store armbevægelser! Vi vil på baggrund af denne lille præsentation af lyd, lys, røg og dj branchen – gerne byde jer velkommen til vores sprit nyrenoveret hjemmeside, som vi er nu er utrolig stolte over at kunne præsentere vores kunder, og vise at vores billede udadtil er professionelt som vi er som firma.

Vi håber at i vil tage godt imod vores nye idé som ender ud i disse ugentlige blogindlæg, som kan være alt ligefra at vi har sat lyd & lys op til en fest eller om hvordan ugen er gået! Vi håber i vil følge vores udvikling, samt gå ind og nyde vores nye hjemmeside. Vi vil i hvert fald gøre vores for at vi kommer så godt som muligt, ind på lyd branchen, og giver vores konkurrenter kamp til stregen!

Vi snakkes ved!

– Lydtildinfest