KØB ISTERNINGER & KØL DINE DRINKS NED NATTEN LANG

Dejlig forfriskende!

PRISER

Fra 80 kr. 

5 KG ISTERNINGER …

90 kr.

10 KG ISTERNINGER …

165 kr.

25 KG ISTERNINGER …

295 kr.

Køb isterninger så du får kolde drinks til din fest

Der er ikke noget værre end halv lunkne drinks til festen, derfor skal du også købe isterninger til dig og dine gæster, så i har kolde drinks natten lang. Du får meget bedre drinks og du skal ikke sørge for at alt dit alkohol skal stå på køl i lang tid før festen.

Frosne isterninger i over et døgn

Når du køber isterninger hos os, skal du ikke være bange for om isterningerne holder sig kolde eller smelter. Du får nemlig en termotønde med som sørger for at isterningerne holder den samme frosne form i op til et døgn. Du kan derfor uden problemer købe isterninger dagen inden festen skal afholdes, så du i ro kan få planlagt de sidste detaljer.

Termotønde til isterninger

Termotønden som medfølger når du køber isterninger hos os, medfølger gratis. Dog skal den tilbageleveres efter festen, i hel og ubeskadiget stand, da vi genbruger tønderne. Ved hjælp af vores termotønder, skal du ikke bekymre dig over om du har plads i fryseren eller om det er varmt i vejret – dine købte isterninger skal nok holde sig kolde til festen.

Afhent selv eller få isterningerne leveret til din adresse

Hvis du ønsker at købe isterninger til din fest eller dit arrangement, er du mere end velkommen til selv at afhente isterningerne på vores lager eller få det leveret mod en merpris på 3,52kr pr. kørt kilometer. 

Uanset hvilken slags bil du kører i, kan du sagtens have isterningerne i termotønden med hjem, da den enten kan stå i bagagerummet eller på sædet.

Hvad kan jeg regne med?

En normal termotønde kan rumme op til 25kg isterninger. En fyldt isoleret termotønde med 25kg isterninger svarer til cirka 150 drinks, alt afhængig af hvor mange isterninger du ønsker i din drink. Hvis du er bekymret for om 25kg rækker til nok drinks, så køb en ekstra for en sikkerhedsskyld.

N

ISKOLDE

N

BEDRE DRINKS

N

FORFRISKENDE

N

NØDVENDIGT

Interesseret i at købe isterninger?

Pris: Fra 90 kr.

Benyt vores kontaktformular her, for at lave en booking eller forespørgsmål af vores isterninger.

Vi kan også kontaktes på tlf: 22478659 eller via vores Facebook side, hvor vi vil besvare din henvendelse indenfor 1 time i tidsrummet 10:00 – 21:30

Jeg ønsker pris på levering & afhentning

Emne

Har du overvejet nedenstående til festen?

9 + 3 =

Pssst. Vi vil gerne sikre at du ikke er en robot