KØB ISTERNINGER & KØL DINE DRINKS NED NATTEN LANG

Dejlig forfriskende!

Køb kvalitets isterninger, så du og dine gæster kan nyde jeres drikkevarer iskolde fra start til slut. Vores isterninger er af høj kvalitet og leveres i pakker af 3 forskellige størrelser. 5, 10 og 25 kilo. Alle vores isterninger leveres i en termotønde, som sikrer at isen ikke smelter. Tønden leveres / afhentes retur efter brug. Du betaler blot et lille gebyr på 3,56 kr. pr. kilometer for levering. Så køb dine isterninger idag og lade os sørge for kolde drinks natten lang!
Vi sørger for at du natten lang har indtakte isterninger, med vores isoleret termotønder som er en del af vores service og med i prisen. Når du er færdig med festen, tømmer du blot termotønden og lader os afhente eller tilbagelevere termotønden igen.

PRIS

Fra 80 kr. 

Nyd iskolde drinks med dine venner, familie, kollegaer eller noget helt andet. Uanset hvad smager drinks bedst når de er kolde! 

5 KG ISTERNINGER …

80 kr.

10 KG ISTERNINGER …

145 kr.

25 KG ISTERNINGER …

195 kr.

N

ISKOLDE

N

BEDRE DRINKS

N

FORFRISKENDE

N

NØDVENDIGT

Interesseret i at købe isterninger?

Pris: Fra 80 kr. 

Benyt vores kontakt formular til højre, for at lave en booking eller forespørgsmål af vores isterninger. Vi kan også kontaktes på tlf: 22478659 eller via vores Facebook side, hvor vi vil besvare din henvendelse indenfor 1 time i tidsrummet 10:00 – 21:30

Jeg ønsker pris på levering & afhentning

Emne

12 + 14 =

Pssst. Vi vil gerne sikre at du ikke er en robot