Hvordan har vi valgt at drive vores hjemmeside?

Hjemmesider er jo en sjov ting, det er også en ting man hurtigt kan komme til at bruge rigtig mange 1000vis af kroner på, hvis man vel og mærket ikke gør det rigtigt fra start. Det har derfor været alfa omega for os, at vi blev nød til at sætte standarten første gang vi mødte vores webudvikler, nemlig Kevin Nørgaard fra Hjælptilweb.dk

 

 

Da vi mødte Kevin i tidernes morgen, var vi helt u-vidne om hvilken rejse og decideret jungle det ville komme til at være og blive for os, da vi skulle igang med at lave en hjemmeside på google, og stifte Lydtildinfest.dk

Det har været noget af en rejse, med op og nedture, men Kevin har været rigtig støttende og givet en masse tips og tricks man kunne lære selv, og på den måde lære at agere rundt på sin egen hjemmeside og selv lave småændringer og hele tiden justere sin side, så man ikke føler sig total afhængig til hverdag.

Det er en jungle og frustration for den almindelige “bruger” når man går igang med alt der hersens hjemmeside halløj, man tænker “det bliver da nemt, lige at lave en side der viser hvem man selv er og hvilke produkter man har”.
Men så nemt er det, desværre bare ikke.. Man skal have rigtig mange ting i mente når man laver en hjemmeside, som blandt andet: Seo, keywords, sideopbygning, tekstforvaltning, linkbuilding og meget mere!

Du skal altså ramme de helt rigtige søgeord, det præcis rigtige antal ord, og linke til andre sider for at du hele tiden kan ranke højere på google, så det er DIN side som popper først op, ved f.eks. søgning af lyd til fest.

Det kan altså være svært at komme igang, især når man finder ud af hvor mange penge man reelt kan komme til at poste i det her.

Vi har f.eks. komplet renoveret vores egen hjemmeside 3 gange nu, dette har vi gjort for at brugervenligheden er helt i top samt at det nu er nemmere for den enkelte at overskue hvordan man kan leje festpakker, leje højtalere, leje lys og leje røgmaskiner fra vores hjemmeside af.

Vi håber at dette blogindlæg kunne være til gavn, dog er dette bare en lille teaser på hvad der faktisk venter jer derude!
Så held og lykke, og husk du bare skal drøne derudaf med 120 km/t!

-Lydtildinfest