Hvor nemt er det at leje lyd & lys? (ingen baggrundsviden behøves)

Ingen baggrundsviden (pas dog på tingene)

Med ingen baggrundsviden, mener vi INGEN BAGGRUNDSVIDEN, OVERHOVEDET!
Vi har valgt at gøre det utrolig nemt for alle som vælger at leje anlæg, diskolys, eller røg fra os – vi har til modsætning for mange andre som har valgt enten at lave brugsanvisninger eller videoer, så har vi sammensat et godt mix.
Til de indviklede ting, såsom hvordan man opsætter et lydanlæg rigtigt – har vi valgt at lave opsætningsvideoer, hvor vi viser alt fra hvordan strømstikket skal sættes i, til hvornår du skal tænde højtaleren for at få det mest optimale ud af det.
Til vores diskolys samt røgmaskiner har vi derimod valgt at lave brugsanvisninger, som nøje beskriver hvordan udstyret skal sættes til samt hvordan det virker – her har vi selvfølgelig både tekst samt billeder som illustrere hvordan det fungere samt hvor diverse ledninger skal føres hen for at udstyret er klar til brug, nemmere bliver det ikke!

Jeg kan stadig ikke finde ud af hvordan det lige virker? (no worries!)

I behøver ikke at bekymre jer eller være pinlige over at ikke eventuelt ikke kan finde ud af at få lydanlægget eller røgmaskinen til at virke efter i enten har læst eller set en video med opsætning – vi står nemlig altid klar ved telefonen hvis der skulle opstå nogle som helst former for problemer med udstyret, og vi guider jer gennem facetime eller andet via telefonen, så i får den bedste start på jeres fest uden at skulle bekymre jer om noget som helst.

Pas på udstyret som var det dit eget (selvom det er lejet udstyr)

Vi forventer dog at du behandler vores udstyr, som du ville behandle det, hvis det var dit – vi lejer vores udstyr ud i god tro til vores kunder, med fornuften bag – og derfor forventer vi selvfølgelig ikke at vores udstyr bliver smidt rundt eller bulet og skrammet fuldstændigt.. vi forventer i får en fed fest, men med fornuft nok til at passe på tingene!

 

Vi snakkes ved næste gang!

-Lydtildinfest