Hvilke fester syntes vi er fedest (Ungdomsfester, voksenfester, alle fester er lige fede)

Glæde, dans, glade dage (fester med gang i)

Vi kan som udgangspunkt lide at levere til alle slags fester, vi har ingen bestemte preferencer, med hvilke fester vi helst vil levere til eller hvilke slags begivenheder/arrangementer – som vi levere til, så længe der er liv og glade dage, folk hygger sig og de danser hele natten – så er vi glade!

Forskel fra begivenhed til begivenhed (unge, gamle, anlæg, lys, dj, røg)

Der er stor forskel fra begivenhed til begivenhed, med hvordan stemningen er – hvis vi fx levere til en ungdomsfest er stemningen oppe og køre hele dagen – folk drikker sig i hegnet og danser og “ter sig” med et kæmpe smil på læben, hele natten. Hvis vi derimod levere til en voksenfest eller et bryllup, så er der ingen tvivl om at folk er glade og klar til at feste men der er utrolig stor forskel på hvordan de vælger at feste – ældre mennesker har bare helt andre hæmninger i forhold til unge alkoholiseret unge mennesker som kommer for at score damer og danse til højt musik fra et godt anlæg ;-).

Alt gik galt (grundstenen for Lydtildinfest´ eksistens)

Den aller første fest som vi leverede til, var en 18års fødselsdagsfest – i lokalområdet (4690 Haslev). Dengang benyttede vi os af en lille mixer, som blev tilsluttet til højtalerne før de spillede musik – problemet var bare at da vi var ude og sætte op til festen, var strømstikket knækket og den virkede ikke…. og nej vi havde ingen back-up som vi har idag. Vi ringede rundt til bekendte venner som havde med diskotek, lyd, og jobs inden for afvikling af nogenlunde samme jobs.
Det tog os 3 timer og festen var lige ved at starte, da vi fik anskaffet os en 30år gammel mixer som lige kunne bruges den aften, og vi var så heldige at festen var en succes (vi får stadig kuldegysninger over at tænke på det, den dag i dag)

Derfor har vi erfaret at man altid skal have back-up kabler, samt elektronik – hvis uheldet skulle være ude!

Vi snakkes ved næste gang!

-Lydtildinfest