Hoppeborge & aktiviteter

Sjove og børnevenlige hoppeborge med flotte motiver

Se vores udvalg af sjove hoppeborge & sjove aktiviteter:

Dino hoppeborg

Pris for leje: 2500 kr.

Udlejning af hoppeborg

Udlejning: hele weekenden
Transport: lille trailer
Nem tilslutning

Astronaut hoppeborg

Pris for leje: 4100 kr.

Leje af hoppeborge

Udlejning: hele weekenden
Transport: lille trailer
Nem tilslutning

Minions hoppeborg

Pris for leje: 2500 kr.

Lej børnevenlige hoppeborge

Udlejning: hele weekenden
Transport: lille trailer
Nem tilslutning

Gladiatorbane

Pris for leje: 2800 kr.

Leje af gladiatorbane hoppeborg

Udlejning: hele weekenden
Transport: lille trailer
Nem tilslutning

Sumodragter

Pris for leje: 1100 kr.

leje af sumodragter

Udlejning: hele weekenden
Transport: lille trailer
Nem tilslutning

Hoppeborge med sjove motiver 

Hos Lydtildinfest kan du leje hoppeborge til enhver anledning. Om du skal afholde en børnevenlig fødselsdag eller andet arrangement er vi det sikre valg. 
Der er kun hoppeborge med populære samt sjove motiver i udlejning hos os, så de fleste børn kender de motiver som der er på siderne, hvilket bare gøre det ekstra sjovt for de børn som måtte benytte borgen.
Om du ønsker at leje en hoppeborg med minions, gurligris eller bondegård motiv, er du sikret forskellige størrelser, udfordringer og priser i vores udlejningskartotek.

 

Afhent selv din hoppeborg

Har du en lille personbil med anhængertræk til en almindelig størrelse trailer? så er det altså muligt at leje hoppeborge hos os. Det kræver ikke en store varevogn eller andet. Dog kræver det et par stærke mænd som kan få den læsset og aflæsset på traileren.
Ved håndtering af hoppeborgen, er det simpelt og enkelt, hvor hoppeborgen blot skal rulles ud, tilsluttes den medfulgte blæser og så er du eller dine børn klar til at have en sjov fest.

 

Lej stor og lille hoppeborg

Vi har hoppeborge i forskellige størrelser så alle børn eller barnlige sjæle kan være med. Dog er vores udlejning gjort så minimal og simpel som overhovedet muligt, så man netop også selv kan afhente og håndtere det lejede. Vi har hoppeborge med slides, så man ikke kun behøver at hoppe og så har vi almindelige hoppeborge som man kender dem, dog med ekstra sjove motiver.

 

Få en hoppeborg eller aktivitet leveret til din fest

Vi hjælper dig selvfølgelig også med at levere og opsætte den lejede borg hvis dette ønskes. Oftest bliver hoppeborgen sat af til den skal bruges, hvor kunden selv ruller den ud og sætter den medfulgte blæser til.

Lej hoppeborg & aktiviteter i Haslev

Hvis du skal bruge en billig hoppeborg til festen, så er det altså bare at komme med en trailer og så hjælper vi med at læsse borgen på traileren så du er klar til at holde fest. Det er super nemt og bekvemt og kræver ikke en stor firmabil eller andet. Har du derimod ikke en bil med anhængertræk, så er det super fint med en firmabil / lille varevogn.

 

Leverer i hoppeborge i København?

Vi leverer udstyr på hele Sjælland, hvad end det er som du ønsker at leje til netop din fest. Det er også vigtigt at pointere at det ikke nødvendigvis behøver at koste en bondegård at få det leveret. Vi har både priser med og uden opsætning og nedtagning – hvis du blot mangler en passende størrelse bil at afhente i, men godt selv kan stå for at få det lejede opsat og i brug. 

Leje at vores udstyr foregår på hele Sjælland, så selvom du bor i København og ønsker at leje noget af vores festdstyr så står vi klar med en bil som kan levere det direkte til din hoveddør.

N

SJOVT

N

BØRNEVENLIGT

N

NEM HÅNDTERING

N

FED FEST

Interesseret i at booke?

Benyt vores kontakt formular til højre, for at lave en booking eller forespørgsmål af vores diskolys.

Vi kan også kontaktes på tlf: 22478659 eller via vores Facebook side, hvor vi vil besvare din henvendelse indenfor 1 time i tidsrummet 10:00 – 21:30

Jeg ønsker levering & nedtagning

6 + 9 =

Pssst. Vi vil gerne sikre at du ikke er en robot