Gymnasiefest

Lad os danne de rigtige rammer

Lad os hjælpe jeres gymnasium med en samlet pakke, så i får en nøje udvalgt dj som kender sit publikum, så vi giver dansegaranti!

Udover en dj som kender sit publikum, så jeres gymnasium finder dansegulvet natten lang, søger vi derudover også for et setup tilpasset jeres festlokale.

Dette betyder at vi leverer et lydanlæg som leverer god og høj lyd, med massere af bass og diskolys som oplyser lokalet og ikke mindst dansegulvet!

En gymnasiefest skal være uden unødvendige bekymringer, da der er rigeligt af dem i forvejen. Derfor sørger vi for at have en tæt dialog fra start og opfylde jeres krav, så i kan læne jer tilbage og nyde festen!

GYMFEST!

Hold den fedeste gymfest

Lad os hjælpe jer med at holde den fedeste gymnasiefest. Vi er i tæt dialog med gymnasiets festudvalg og jeres ønsker er vores mission!

Gymnasiefest
N

VI SKABER DEN HELT RIGTIGE STEMNING!

Interesseret i at booke?

Lad os hjælpe jer med at holde den vildeste gymfest! Udfyld vores kontaktformular og lad os tage en dialog om ønsker og krav, så i kan få den helt perfekte aften!

Vi kan også kontaktes på tlf: 22478659 eller via vores Facebook side, hvor vi vil besvare din henvendelse indenfor 1 time i tidsrummet 10:00 – 21:30

Emne

6 + 5 =

Pssst. Vi vil gerne sikre at du ikke er en robot