Gladiatorbane

En sjov aktivitet til de konkurrence glade

Lejepris: 2800kr

Pris er for hele weekenden

Leje af gladiatorbane hoppeborg

Pakken indeholder:

  • 1 x gladiatorbane
  • 2 x køller
  • 2 x hjelme
  • 1 x blæser
  • 1 x forlængerledning 10m

Beskrivelse:

Lej gladiatorbanen til festen hvor du ønsker et sjovt indslag til de konkurrence glade, som gerne vil have en ekstra sjov aktivitet til festen og sætte prikken iver i’et.

 

Sjov og festlig aktivitet

Denne her aktivitet er super sjov og anderledes, det er det geniale valg hvis man ønsker en fest hvor der gerne må være ekstra godt gang i den og der skal konkurreres. Vis dine venner hvem der har mest råstyrke og hvem der har den bedst balance med gladiatorbanen til festen.

 

Uanset arrangement

Uanset hvilket slags arrangement du skal afholde, om det er børnefødselsdag, konfirmation, voksenfest eller andet – så er banen virkelig bare et hit hver gang, så børnene ikke bliver trætte fordi de keder sig men derimod trætte og udmattet fordi de har hygget sig med de andre børn hele aftenen, imens de voksne har hygget sig i godt selsskab.

 

Ingen panik ved afhentning

Når du lejer en gladiatorbane hos os, er det gjort nemt og simpelt. Alle vores borge kan transporteres på en almindelig størrelse trailer og er nemme at håndtere i haven. Der skal blot bruges 2 stærke mænd til at få borgen af og op på traileren igen efter brug.

Når borgen skal bruges, rulles den blot ud hvorefter den medfulgte blæser tilsluttes og blæser hoppeborgen op på under 2 minutter! Så er du og dine børn ellers klar på at holde den sjoveste sommerfest, børnefødslesdag eller andet hyggeligt.

 

Levering efter dit behov

Har du derimod ikke anhængertræk, trailer eller en lille varevogn til at transportere hoppeborgen i, så frygt ej!
Vi står selvfølgelig klar med vores biler og leverer det lejede festudstyr på hele Sjælland uanset hvor du måtte befinde dig, direkte til din hoveddør / baghave så du er klar til fest.

 

Kort og godt om gladiatorbanen

Overgå naboens fest og sæt prikken over i’et til jeres festlige arrangement med en sjov og anderledes aktivitet, med en masse gang i til enhver anledning.
Du vil helt klart skabe et hit for børnene og de voksne og der vil med garanti blive hygget hele aftenen uden du skal bekymre dig for om gæsterne keder sig.

Nem håndtering – plug & play!

 

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Levering & afhentning (inkl. ind/udbæring)

Opsætning & nedtagning af hoppeborgen

Har du overvejet nedenstående til festen?