Firmafest

Lad os hjælpe med at danne rammerne

En firmafest er mindst lige så vigtig som en privatfest, da det handler om at komme sine kollegaer ved og hygge sig sammen, så det ikke altid bliver stress og jag.

Vi står klar til at hjælpe dig og dine kolleager, med at få en endnu bedre firmafest, som i husker lang tid frem!

Om du ønsker at leje festudstyr som i selv afhenter, eller ønsker at leje en kompetent dj til at styre musikken og dansegulvet natten lang, så har vi det helt rigtige til jeres arrangement.

Med et utal af firmafester i bagagen, ved vi præcis hvad der skal til for at danne de rigtige rammer i tæt dialog med dig, så vi skaber præcis den fest i ønsker.

Så tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde en totalløsning til netop jeres firmafest, så alt ikke skal gå så meget op i arbejde hele tiden!

1..2..3..

Firmafest!

En firmafest er vigtig for dig og dine kollegaer, derfor står vi klar til at hjælpe jer med at danne de helt rigtige rammer, om den fedeste aften!

N

DYGTIGE DJ'S

N

TILPASSET SETUPS

N

PAKKELØSNINGER

N

GOD STEMNING

Interesseret i at booke?

Benyt vores kontakt formular til højre, for at lave en booking eller forespørgsmål af vores muligheder til din firmafest.

Vi kan også kontaktes på tlf: 22478659 eller via vores Facebook side, hvor vi vil besvare din henvendelse indenfor 1 time i tidsrummet 10:00 – 21:30

Emne

11 + 3 =

Pssst. Vi vil gerne sikre at du ikke er en robot