Festpakker (vores forskellige festpakker, lyd & lys)

Brugervenlighed (overskuelige pakker)

Vi har gjort vores bedste, for at vores forskellige festpakker – både i lyd & lys, er så overskuelige som overhovedet muligt.
Grundet at vores kunder allerede har en masse at tænke på til deres fest, skal de ikke også have problemer med at finde rundt i vores forskellige pakker til festen.

Sammensæt selv lyd & lys (få artikler men overskueligt)

Det vi mener med overskriften er at vi bevidst ikke har valgt at lave en masse forskellige festpakker, med fx lyd & lys i en samlet pakke til en samlet pris – der har vi derimod valgt at have lyspakker og lydpakker fra 0-200 personer, så kan man selv vælge om man vil kombinere både lyd & lys i en samlet pakke, eller man kun vil have lyd eller lys til festen.

Ingen grund til at det skal være dyrt og svært at holde en fest!

Udover at det skal være så enkelt som overhovedet muligt har vi også valgt at det skal være så billigt som muligt at afholde en fest – da man i forvejen har store omkostninger til sprut og alkohol, er det dejligt at man kan få kvalitets anlæg, lys eller røg – til en billig pris som ikke ruinere festbudgettet. For at leje fra os, kan du sende en mail – vi har lavet en standart kontaktformular som du kan udfylde – så svarer vi dig indenfor 24 timer uanset dato og tidspunkt du skriver! Vi er klar ved tasterne og håber du får den bedst mulige fest.

Vi snakkes ved næste gang.

-Lydtildinfest