Festpakke 50-80 personer

Festpakke i høj kvalitet, som fremstår flot og elegant til dit selskab på op til 80 personer.

Lejepris: 1495kr

Pris er for hele weekenden

Pakken indeholder:

Se & oplev pakken her:

Beskrivelse:

Lej en festpakke til en mellemstor fest, som sørger for at dig og dine gæster får god lyd fra lydanlægget og lys fra festlyset natten lang, med op til 80 gæster.

 

Velspillende lydanlæg uanset arrangement

Når du lejer festpakke 50-80 personer, medfølger der 2 højtalere og 1 subwoofer. Subwooferen sørger for at du får god og dyb bass. Grundet du får en subwoofer med, egner festpakken sig til alle slags arrangementer, om det er en vild ungdomsfest eller et smukt bryllup.

De 2 højtalere sørger for at bryde den dybe bass og skaber et super fedt lydbillede som kan bruges i selv større festlokaler.

Hvis du er træt af kabler fra lydanlægget til din telefon, kan du spare dette væk og leje vores bluetooth modtager, som tilsluttes festhøjtalerne. Så er du sikret trådløs lyd, natten lang.

 

Nem håndtering og brugervenlighed

Når du lejer en festpakke med både et lydanlæg og festlys, behøver du ingen teknisk viden for at håndtere det lejede festudstyr. Højtalerne tilsluttes blot strøm og telefonen og ligeså tilsluttes festlyset blot strøm.

Herudover medfølger der opsætningsguides når du lejer festudstyr hos os, så du ikke skal være bekymret om hvorvidt du kan håndtere udstyret eller ej, inden festen.

 

Få endnu mere ud af den lejede festpakke

Når du lejer festpakke 50-80 personer medfølger der 2 festhøjtaler, 1 subwooer, 3 festlys og 1 lille røgmaskine. Hvis du ønsker at få endnu mere røg i lokalet til dine lejede lyseffekter, så kan en stor røgmaskine lejes her, så du er sikret at du kan se lyseffekterne rundt i luften, frem for på kun på væggene.

 

Populær festpakke til den mellemstore fest

Står du og skal holde en mellemstor fest eller komsammen med op til 80 personer og ønsker en mellemstore pakke med festlys og lydanlæg, uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er denne pakke det perfekte valg at leje. Pakken fylder ikke ret meget men giver nok lyd og lys til en fest med op til 80 personer.

Uanset om du skal afholde bryllup, voksenfest, firmafest, konfirmation eller noget helt andet, passer festpakken perfekt til netop din fest og arrangement.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om festpakke 50-80 personer

Fespakken er en meget allround pakke med lydanlæg og festlys. Der er en god lydstyrke og et pænt lysshow hvis du vælger at leje denne pakke til din fest. Selv i større lokaler får du rigeligt med lyd og lys, hvis du lejer denne festpakke.

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

 

Dimensioner:

  • Højtalere:
  • 100w rms
  • 400w peak
  • 6,5″ basenhed
  • Subwoofer:
  • 120w rms
  • 300w peak
  • 12″ basenhed

Kan afspilles med blandt andet:

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Anbefalede pakke tilvalg

Jeg ønsker levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?