Festpakke 30-50 personer

En flot pakke til dit arrangement, som uden problemer klarer en fest på op til 50 personer.

Pris

1195 kr. (Pris for hele weekenden)

Få et sneak peak på pakken

Beskrivelse:

Lej en festpakke til en mindre fest, som sørger for at dig og dine gæster får kvalitetes lyd og lys natten lang.

 

Velspillende lydanlæg til festen

Ved leje af festpakke 30-50 personer har vi sørget for at dig og dine gæster får et sæt kvalitets festhøjtalere, så i ikke kommer til at mange god og høj lyd til festen. Med denne pakke sørger vi får et højt nok lyniveau til at imponere dine op til 50 gæster og irritere naboen.

Hvis du er træt af kabler fra lydanlægget til din telefon, kan du spare dette væk og leje vores bluetooth modtager, som tilsluttes festhøjtalerne. Så er du sikret trådløs lyd, natten lang.

 

Nem håndtering og brugervenlighed

Når du lejer en festpakke med både et lydanlæg og festlys, behøver du ingen teknisk viden for at håndtere det lejede festudstyr. Højtalerne tilsluttes blot strøm og telefonen og ligeså tilsluttes festlyset blot strøm.

Herudover medfølger der opsætningsguides når du lejer festudstyr hos os, så du ikke skal være bekymret om hvorvidt du kan håndtere udstyret eller ej, inden festen.

 

Få endnu mere ud af den lejede festpakke

Når du lejer festpakke 30-50 personer medfølger der 2 festhøjtaler, 2 festlys og 1 lille røgmaskine. Hvis du ønsker endnu mere lyd, kan du tilføje en subwoofer, så du får endnu mere fyldig og potent lyd. Herudover hvis du ønsker at få endnu mere røg i lokalet til dine lejede lyseffekter, så kan en stor røgmaskine kan lejes her, så du er sikret at du kan se lyseffekterne rundt i luften, frem for på kun på væggene.

 

Populær festpakke til den lille fest

Står du og skal holde en mindre fest eller komsammen med op til 50 personer og ønsker en lille pakke med festlys og lydanlæg, uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er denne pakke det perfekte valg at leje. Pakken fylder ikke ret meget men giver nok lyd og lys til en lille fest.

Uanset om du skal afholde bryllup, voksenfest, firmafest, konfirmation eller noget helt andet, passer festpakken perfekt til netop din fest og arrangement.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om festpakke 30-50 personer

Denne festpakke er en perfekt samlet pakke med kvalitets lyd og lys til festen. Med denne pakke er du sikret et sæt velspillende højtalere og flotte lyseffekter så der er sørget for et pænt lysshow på dansegulvet, natten lang.

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

Pakken indeholder:

Dimensioner:

  • 12″ basenhed
  • 300w bas
  • 100w diskant
  • Dimensioner: 70 * 48,5 * 46 cm

Kan afspilles med blandt andet:

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?