ET UFORGLEMMELIGT BRYLLUP

Eksklusiv underholdning til din store dag

Hvordan leveres et bryllup i verdenklasse? Jo ser du – Det har Lydtildinfest en god idé om. Vi opsætter flotte effektlamper, som belyser væggene på en ny og unik måde. Vi opstiller vores udstyr til alle lokationstyper såsom teltudlejning, forsamlingshuse, større haller og udendørs arealer. Læn dig tilbage, nyd din store dag, og lad dine gæster vise sig frem på dansegulvet når aftentimerne sniger sig ind.

Vi ved at den store dag skal spille 100% derfor sørger vi også for, at i skal forhold jer til mindst muligt og blot overlade tilliden til os, så vi kan danne de helt rigtig rammer for den store og smukke dag.

Et bryllup er i forvejen en stresset dag, så fra første gang vi skriver med kunden, sørger vi for at begge parter i ro og mag kan finde ud af, lige præcis hvad de ønsker til festen.

WAUW!

Skab en unik effekt

Book vores lyd, lys og tilbehørspakker, som vil fuldende din magiske dag. Med andre ord – Få et unikt og mindeværdigt bryllup.

N

UNIK BELYSNING

N

TILPASSET STEMNING

N

TILFREDSE GÆSTER

N

EKSTRAORIDINÆRT

Interesseret i at booke?

Benyt vores kontakt formular til højre, for at lave en booking eller forespørgsmål af vores muligheder til dit kommende bryllup.

Vi kan også kontaktes på tlf: 22478659 eller via vores Facebook side, hvor vi vil besvare din henvendelse indenfor 1 time i tidsrummet 10:00 – 21:30

Emne

10 + 1 =

Pssst. Vi vil gerne sikre at du ikke er en robot