Lej en bluetooth modtager

Gør dit lydanlæg trådløst – Slip for besværet!

Lejepris: 99kr

Pris er for hele weekenden

Så nem er bluetooth modtageren

Beskrivelse:

Gør dine højtalere trådløse med denne lille og smarte bluetooth modtager, så du kan afspille din musik trådløst til festen

 

Kan bruges til alle lydanlæg

Med vores lille bluetooth modtager er du sikret den perfekte løsning til at gøre dine højtalere trådløse, så du slipper for kabelrodet samt du slipper for at tænke på afstanden, af et kabel.

Mangler du også lydanlægget, til at sætte gang i dansegulvet? Så lej et sæt kvalitets festhøjtalere her hos os.

 

Praktisk til festen

Udover det er utrolig smart at man kan gøre sine højtalere trådløse, så er det også utrolig praktisk til festen, hvis du vælger at der skal være et lydanlæg som afspiller musikken. Da dine gæster i takt som aftenen går, vil ændrer musikken løbende, er det dejligt at der intet kabel er, som de kan ødelægge ved at hive for hårdt i det.

 

Få en lang afstand til anlægget

Hvis du ikke ønsker at dine gæster skal ændrer musikken hele tiden og de ikke skal rode ved din telefon som afspiller musikken, så lej bluetooth modtageren. Du kan nemlig have telefonen i lommen eller gemme computeren væk, du får nemlig helt op til 15 meters signal til lydanlægget.

 

Ændrer ikke lydkvaliteten

Når du lejer bluetooth modtageren og tilslutter dit lydanæg til den, skal du ikke tænke på lydniveauet eller kvaliteten. Med vores bluetooth modtager, sørger vi for at det hverken går udover kvaliteten på lyden og heller ikke lydniveauet, til festen.

 

Ingen panik ved afhentning

Du skal ingen teknisk viden have for at håndtere vores festudstyr. Vi har som vores misson, gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at leje fra os. Udover du får en grundig vejledning af os personligt, så har vi også vores opsætningsvideoer, som du blandt andet også ser her på siden.

 

Kort og godt om bluetooth modtageren

Når du lejer vores bluetooth modtager er du klar til at feste med sprøde toner fra dit lydanlæg, nu trådløst. Du skal ikke mere tænke på lange kabler fra højtalerne til telefonen eller computeren, dette klares nu via bluetooth signal.

Nem håndtering – plug & play!

Pakken indeholder:

  • 1 x Trådløs Bluetooth modtager

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Anbefalede pakke tilvalg

Jeg ønsker levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet at leje nedenstående til modtageren?