Banquet stole

Lej banquet stole som er en stol i god kvalitet med god komfort

Lejepris: 25kr

Pris er for hele weekenden

Leje af stole på sjælland

Leje indeholder:

  • 1 x Banquet stol i sorteller mørkeblå

Beskrivelse:

Lej banquet stole i sort eller mørkeblå, i høj kvalitet, med høj bæreevne og med god siddehøjde til dit arrangement eller fest.

Til alle slags arrangementer

Når du sidder til en fest eller arrangement, er der ikke noget værre end at sidde dårligt hele dagen. Derfor har vi løsningen til dig her! Med vores banquet stole er du sikret en kvalitets stol, som kan bruges til alle indendørs arrangementer.

 

Få den bedst mulige stol

Her er der virkelig tale om en kvalitets stol, som du ikke bliver træt af at sidde i. De er især anvendt ved bryllupper hvor det er et must at man skal sidde godt hele dagen og hen på aftenen.

 

God siddekomfort i stolen

Ved leje af stole er du sikret den bedst mulige sidde komfort, der er høj bæreevne så du skal ikke være bekymret for at dine gæster knækker eller ødelægger stolene, de er utrolig stabile og fungerer uanset størrelsen på gæsten.

 

Populær til fest & arrangement

Det her er vores mest populære stole vi har, da der er så god komfort i dem som der er. Det er også dem vi typisk anbefaler vores lejere at gå med, til festen. Det eneste krav ved leje er dog, at de ikke må stå udendørs eller på asfalt / græs.

 

Ingen panik ved afhentning

Har du en almindelig bil med træk og mulighed for at låne en almindelig trailer, så er du sikret leje af gode stole til netop din fest.
De er nemme at få op i en almindelig trailer, dog anbefaler vi et overdækken eller en høj cargotrailer så de ikke bliver våde, på vej hen til din festlokation.
stolene er stabelstole og er med høj vægt når man skal leje flere, derfor skal du tænke på overvægt ved afhentning med en standart trailer.

 

Kort og godt om banquet stolene

Lej stole hos os hvis du ønsker stabilitet, med højest mulig bæreevne og god plads til dine fest gæster.

Stolen er en hel stol og altså ikke sammenfoldelig eller mulig at klappe sammen, så du sætter blot stolen og så er du ellers klar til fest.

Nem håndtering – plug & play!

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Levering & afhentning (inkl. ind/udbæring)

Har du overvejet nedenstående til festen?